Parasoller

Parasoller er en fantastisk måde at beskytte sig mod solens stråler på om sommeren. Uanset om det er en lille bordparasol eller en stor haveparasol, er der noget for enhver smag og ethvert behov. Et godt tip er at vælge en parasol, der matcher dine møbler, så den ikke ligner en eftertanke, men snarere en del af dit udendørs område. Hos Max Jessen har vi et bredt udvalg af parasoller i forskellige former, størrelser og farver. Med vores brede udvalg af modeller kan du finde noget, der passer til både størrelsen og stilen i din have eller på din terrasse. Vi har også nogle specielle modeller med vippefunktion, så du kan justere mængden af skygge, alt efter hvor meget sol der er.
Parasoller

Kan du bruge en ny parasol ude på terassen eller i haven?

Parasoller er en god måde at gøre din terrasse mere indbydende på. De kan give skygge og samtidig tilføje farve og stil til din terrasse. Hvilken type parasol, du vælger, afhænger af, hvor meget sol, der er på dit område, og af din personlige smag. Valget mellem en mørk og en lys parasol er et spørgsmål om personlige præferencer. Hvis du vælger en hvid parasol, vil noget lys trænge igennem stoffet, men det vil også være køligere under sådan en parasol end under en, der er lavet af sort stof. Husk også at overveje møblerne på din terrasse, når du vælger din nye parasol, så du kan finde en model, der passer godt til resten af dit uderum, både hvad angår farve og stil.


Hæng en parasol op for at få skygge i haven

Du kan finde alle slags parasoller til salg hos Max Jessen. Vores udvalg omfatter traditionelle paraplyer og andre typer parasoller, der er velegnede til både indendørs og udendørs brug, såsom hængeparasoller. Hængeparasoller er blevet et populært valg blandt Max Jessens kunder, som bruger dem til at skabe skygge i deres haver. En hængeparasol kan f.eks. bruges til at skabe skygge over en hyggekrog i haven, hvor du har placeret dine loungemøbler. Men den er også god til terrassen, hvor den kan give skygge ved havebordet, når man spiser frokost eller aftensmad udendørs og ikke vil have solen i øjnene. Parasollens design varierer meget, så der er helt sikkert noget, der passer til din smag. Hvis du foretrækker noget dristigere og lysere, så tjek vores udvalg af farvede parasoller med matchende stativer eller baser. Du finder også masser af forskellige former, herunder firkantede paraplyer, der er ideelle til små områder som terrasser og dæk.


Bor du i en stor by? Så kan det være nødvendigt med en altanparasol

Hvis du leder efter en parasol, der kan skygge over et stort område, så er en hængeparasol et fremragende valg. De fås med enten en eller to arme, hvilket betyder, at de kan placeres i kort afstand fra bordet eller liggestolene og stadig give skygge over hele området. På den måde undgår man at have en parasol placeret akavet mellem to af de personer, der sidder omkring havebordet. Desuden er det let at justere vinklen på selve parasollen, så du nemt kan justere den, når solen bevæger sig hen over himlen. Når du vælger en hængeparasol, er det vigtigt, at du kombinerer den med en god, tung base for at undgå risikoen for, at den vælter. En træbase er ideel, da den ikke kun giver stabilitet, men også giver dine havemøbler et rustikt præg. Men hvis du har valgt metalmøbler, så sørg for, at de er designet med tanke på vippefasthed, så der ikke er risiko for, at din parasol falder ned i hovedet på nogen!





Køb en parasol, der kan holde til det barske danske sommervejr

Når det gælder parasoller, tilbyder Max Jessen en bred vifte af designs, fra traditionelle til moderne. Vi har også en række tilbehør, der kan bruges sammen med vores parasoller, såsom paraplyer og baldakiner. Hos Max Jessen fører vi kun parasoller, der kan holde til det omskiftelige sommervejr. Dugene på vores parasoller er lavet af slidstærkt polyester, der kan tåle at få tæsk, og stængerne fås i både let og robust aluminium og hårdført træ. Selv om vores parasoller er robuste og vejrbestandige, er det stadig en god idé at tage sine forholdsregler i tilfælde af kraftig vind. Hvis det f.eks. blæser, er det ikke en god idé at slå parasollen op. Det er bedre at søge ly et andet sted. Hvis parasollen har fået et kraftigt regnskyl, mens den var foldet sammen, anbefaler vi, at man folder den ud, så den kan tørre, når det bliver tørvejr igen. Det minimerer risikoen for pletter eller snavs."




Hvilken type parasol passer til dig?

Parasoller kan bruges på mange forskellige måder, bl.a. som paraply eller parasol. De er som regel lavet af stof og kan findes både online og i butikker. De fås i forskellige stilarter, farver, størrelser og former. De mest almindelige typer er de rektangulære eller firkantede, som du kan se på stranden eller på en båd. Der findes også parasoller, der har et buet design, og andre, der ligner en cirkel. En altan er et aflukket område uden for dit hjem, som er forbundet med din stue eller dit soveværelse. Den er typisk placeret på øverste etage i et lejlighedskompleks eller en ejerlejlighed. Mange mennesker med altaner i byområder kan have brug for en parasol, når solens stråler titter frem i løbet af foråret og sommeren. En altanparasol er ideel til dette formål, da den er designet til at blive placeret på en altan. Der er forskellige varianter af disse parasoller - nogle har fødder til at stå på altangulvet, og andre er fastgjort til gelænderet. Du kan også få en trekantet altanparasol, som skal placeres op ad væggen, så den ikke skygger for hele din altan, men kun under den. Hvis du vælger en parasol med vippefunktion, kan du også styre, hvor skyggen falder på din altan.