Havetilbehør

Max Jessen tilbyder en bred vifte af havetilbehør, herunder krukker, lamper og parasoller i enkle og stilfulde designs, der passer til ethvert hjem og enhver indretningsstil. Disse holdbare og slidstærke ting kan modstå det danske sommervejr. Vores brede udvalg af udendørsmøbler omfatter bænke, borde og stole, som du kan bruge på din terrasse eller altan i sommermånederne. Vi tilbyder også en række produkter til indendørs brug såsom skamler, sideborde og lamper.
Havetilbehør

Havetilbehør til dit hjem, terrasse eller have

Havetilbehør er de sidste detaljer, der gør en have indbydende og livlig. Kombinationen af blomster, planter og dekorativ kunst kan forvandle et uderum til et hyggeligt tilflugtssted fra omverdenen. Især om vinteren, når alle planterne er visnet, er det rart at have noget grønt at se på. I vores sortiment har vi et par naturtro kunstige planter til dem, der vil have noget grønt at se på året rundt, eller til dem, der bare ikke er gode til at vande deres planter. Køb en smuk potte i plastfiber, metal eller flettet pil, så har du en dekorativ plante, der ser frodig ud hele året rundt.


Tilbehør til haven

En haveterrasse skal være et sted med komfort og intimitet i sommermånederne. Det er her, vi tilbringer tid med vores venner og familie på de lange, varme aftener, så det er vigtigt, at de er indbydende og praktiske på samme tid. Vi har et bredt udvalg af tilbehør, som du kan bruge til at skabe en indbydende terrasse - fra grill til sommermåltider til hynder til havestole, parasoller til den skarpe sol og varmelamper til sommeraftenerne.


Tæpper er også en god måde at tilføje farve til dit hjem

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havetilbehør og brugskunst til terrassen, altanen, udestuen og haven. Virksomhedens produkter er fremstillet af holdbare og slidstærke materialer, der kan modstå det danske sommervejr. Kvalitet er nøgleordet for alle vores produkter. Vi garanterer, at vores produkter har en lang levetid, så du kan have glæde af dem i mange år fremover. Vores design er enkelt og funktionelt - inspireret af den nordiske indretningsstil - så du finder et bredt udvalg af sæsonens mest trendy farver og udtryk.

Nyd din have i aftentimerne

Udendørs belysning kan skabe en varm og hyggelig atmosfære i din have. Vi tilbyder mange forskellige lamper og lanterner til at gøre dit udendørs opholdsrum mere indbydende. Mange af vores solcelledrevne lamper har et håndtag, så de er nemme at bære. En gaspejs er også værd at overveje, da den kan varme dig op, når solen er gået ned. Den åbne ild tilfører en ekstra hyggelig atmosfære. Tilbehør til havemøbler er vigtigt for at skabe et behageligt udendørs opholdsrum. Dekorer din have med havedekorationer som udendørslamper, lanterner og lyskæder for at skabe en hyggelig belysning efter mørkets frembrud. Disse anordninger kan give en ekstra følelse af sikkerhed, når du nyder din have i de sene aftentimer.
Vi har havetilbhør der passer til dig!

Vi tilbyder et bredt udvalg af havemøbler, herunder haveborde, stole, liggestole og solsenge. Vores havemøbler er ideelle til dem, der har mindre behov og ønsker at supplere deres havetilbehør med et enkelt lille møbel eller et lille havemøbelsæt. Vi har også mange parasoller, krukker, hynder og andet tilbehør, som kan give din have, altan eller terrasse et helt nyt look. Hængende krukker og potter med blomster eller krydderurter giver liv og farve. En vindklokke i et hjørne skaber et afslappende lydbillede, hvor man kan nyde naturen. Din have skal føles spændende og eventyrlig at udforske; en måde at skabe denne følelse på er ved at tilføje havedekorationer.