Diverse

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havetilbehør og brugskunst til din terrasse, altan, udestue eller have. Vores sortiment omfatter krukker, lamper, parasoller i enkle og stilfulde designs, der passer til ethvert hjem og enhver indretningsstil. De holdbare og slidstærke ting kan modstå det danske sommervejr. Vores store udvalg af udemøbler omfatter bænke, borde og stole, som du kan bruge på din terrasse eller altan i sommermånederne. Vi tilbyder også en række produkter til indendørs brug såsom skamler, sideborde og lamper.
Diverse

Havetilbehør til ethvert hjem

Havetilbehør er prikken over i'et, der skaber en hyggelig og livlig have. Kombinationen af blomster, planter og dekorationskunst gør haven indbydende og spændende at opholde sig i. Især om vinteren, når alle planter er visnet, er det rart at have noget grønt at se på. I vores sortiment har vi et par naturtro kunstige planter til dem, der gerne vil have noget grønt at se på året rundt, eller til dem, der bare ikke er så gode til at vande deres planter. Køb en smuk potte i plastfiber, metal eller flettet pil, så har du en dekorativ plante, der ser frodig ud hele året rundt


Tilbehør til din have

Havens terrasser skal skabe en følelse af komfort og intimitet i sommermånederne. Det er her, vi tilbringer meget tid med vores venner og familie, så det er vigtigt, at de er indbydende og praktiske på samme tid. Vi har et bredt udvalg af havetilbehør, som du kan bruge til at skabe en indbydende terrasse - fra grill til sommermåltider til hynder til havestole, parasoller til den skarpe sol og varmelamper til sommeraftener.


Havetilbehør med kvalitet

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havetilbehør og brugskunst til terrassen, altanen, udestuen og haven. Virksomhedens produkter er fremstillet af holdbare og slidstærke materialer, der kan modstå det danske sommervejr. Kvalitet er nøgleordet for alle vores produkter. Vi garanterer, at vores produkter har en lang levetid, så du kan have glæde af dem i mange år fremover. Vores design er enkelt og funktionelt - inspireret af den nordiske indretningsstil - så du finder et bredt udvalg af sæsonens mest trendy farver og udtryk.

Nyd din have helt ud på aftentimerne

Udendørsbelysning kan bruges til at skabe en varm og hyggelig atmosfære i din have. Vi tilbyder mange forskellige lamper og lanterner til at gøre dit udendørs opholdsrum mere indbydende. Mange af vores solcelledrevne lamper har et håndtag, så de er nemme at bære. En gaspejs er også værd at overveje, da den kan varme dig op, når solen er gået ned. Den åbne ild giver en ekstra hyggelig atmosfære. Tilbehør til havemøbler er vigtigt for at skabe et behageligt udendørs opholdsrum. Dekorer din have med havedekorationer som udendørslamper, lanterner og lyskæder for at skabe en hyggelig belysning efter mørkets frembrud. Disse enheder kan give en ekstra følelse af sikkerhed, når du nyder din have i de sene aftentimer. Mange af vores solcelledrevne lamper har et håndtag, så de er nemme at bære. En gaspejs er også værd at overveje, da den kan varme dig op, når solen er gået ned. Den åbne ild giver en ekstra hyggelig atmosfære.
Udover vores havetilbehør

Vi har et stort udvalg af havemøbler, herunder haveborde, stole, liggestole og solsenge. Vi har også altanmøbler til dem med mindre behov, som ønsker at supplere deres havetilbehør med et enkelt lille møbel eller et lille havemøbelsæt. Se også vores mange parasoller, krukker, hynder. Havetilbehør kan give din have, altan eller terrasse et helt nyt look. Hængende krukker og potter med blomster eller krydderurter giver liv og farve. En vindklokke i et hjørne skaber et afslappende lydbillede, hvor man kan nyde naturen. Din have skal føles spændende og eventyrlig at udforske, og en måde at skabe denne følelse på er ved at tilføje havedekorationer.