HAVEMØBLER

Haven er ofte undervurderet, men den kan have et stort potentiale i det rigtige hjem. Det er i dette rum eller område, at du slapper af. Hos Max Jessen mener vi, at du kan købe dig til de bedste havemøbler. Vi har næsten alt til haven: I vores 1000 m2 store showroom kan du vælge mellem omkring 1000 havemøbler. Smukke nye sommerfarver og eksklusive materialer. Skab idylliske uderum, der indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær. I vores hyggelige gårdhave finder du alt til haven, loungemøbler, parasoller, haveborde, bænke, havestole, havekrukker, lanterner og meget andet havetilbehør. Se udvalget af havemøbler fra Hay, Cane-line og FDB i vores havestue, hvor du finder alle de stilfulde havemøbler. Du finder både almindelige stole, loungestole og bænke, som er et ideelt valg for dem, der gerne vil have plads til mange omkring bordet.
HAVEMØBLER

Stilfulde havemøbler til enhver smag

Hvis du leder efter et terrassesæt, der er både indbydende og komfortabelt, er der masser af muligheder - fra de klassiske danske teaktræsmøbler til moderne aluminiumsstole. Et terrassesæt er et godt sted at starte, når du skal indrette din have eller terrasse. Det kan give selv den mest enkle baghave et elegant og sofistikeret udtryk. Ud over at tilføje skønhed kan et terrassesæt gøre dit udendørsliv mere behageligt. Hvis du får venner på besøg til en drink, er det rart at have et sted, hvor de kan sidde og slappe af, mens de nyder sommeraftenen.


Havemøbler til dit hjem

 I Max Jessen tilbyder vi et bredt udvalg af stilfulde havemøbler til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter et stort udvalg af haveborde og -stole i forskellige designs, liggestole og loungemøbler til afslapning i haven og terrassetilbehør til at skabe den rette atmosfære på din terrasse. Det er vigtigt, at du kan nyde din have fuldt ud. Derfor tilbyder vi havemøbler af høj kvalitet i træ eller aluminium samt rattanmøbler. På den måde kan du nyde dit udendørs opholdsområde hele året rundt!


Tæpper er også en god måde at tilføje farve til dit hjem

Max Jessen sælger også havemøbler, så uanset om du er på udkig efter et stort havesæt og loungesæt til terrassen eller et lille cafésæt til altanen, kan du finde et godt tilbud. Du finder også havemøbler i metal, beton og træ i vores sortiment. Max Jessens sortiment af havemøbler er omfattende og spænder fra udendørs spisesæt til haveborde og -stole samt legepladser til børn. Der findes endda små gynger til børn.


De mange muligheder

Når det gælder havebordsæt, er der masser af muligheder. Et træbordsæt vil se godt ud i haven i sommermånederne, når du nyder måltider i det fri med venner eller familiemedlemmer. Hvis du foretrækker noget mere farverigt, tilbyder vi også plastborde i klare farver som rød, gul og blå. De kan bruges både indendørs og udendørs og er ideelle picnicborde til børnefødselsdage eller picnics med venner og familiemedlemmer. Vores træborde findes i mange forskellige former og størrelser - fra runde borde til rektangulære borde - så uanset om du vil have et stort bord, som alle kan sidde omkring, eller flere mindre til servering af mad til fester, har vi det, du har brug for!
Hvilke havemøbler passer til dig?

Max Jessens sortiment af havemøbler er stort, og det kan være svært at vælge de rigtige møbler til din have eller altan. Faktisk findes der ikke én bedste type havemøbler - det er i høj grad et spørgsmål om smag.

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havemøbler, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker den romantiske stil med hvidmalede træhavemøbler, det bohemeagtige look med havemøbler i bambus, flet eller rattan eller enkle og stramme møbler i metal eller beton, tør vi godt love, at du hos Max Jessen kan finde havemøbler i et design, der passer til din personlige smag. Hvor meget plads har du til havemøbler? Mængden af plads, du har til dine havemøbler, vil påvirke dit valg. Det er selvfølgelig ikke smart at forsøge at klemme en stor loungesofa ind på en lille altan, men et lille cafésæt kan også se lidt malplaceret ud på en stor terrasse. Hvis pladsen er meget trang, kan det være nødvendigt at overveje en multifunktionel løsning som f.eks. havemøbler med opbevaring. Tag mål af det område, hvor møblerne skal placeres - og mål gerne lidt op. Det vil give dig en idé om, hvad der passer ind. Farve og design spiller også en rolle for, hvor stort eller lille et møbel virker. Hvis du for eksempel har en stor åben terrasse, kan det være en god idé at vælge mørkegrå og sorte havemøbler eller loungemøbler med et solidt design. Omvendt er hvide havemøbler eller møbler i en anden lys farve og let design velegnede til en lille terrasse eller altan. Hvis du for nylig er flyttet ind i et nybygget hus, er det vigtigt at vælge havemøbler, der komplementerer designet af dit hjem. Hvis du har valgt rå og kantede materialer som metal eller beton til dit hus, er det en god idé at bløde udtrykket op ved at vælge et bord med træplade. Hvidmalede havemøbler bestående af et havebord og en bænk samt nogle stole i et klassisk design er perfekte til et ældre stråtækt hus eller et træsommerhus. Og hvis du bor i en villa eller et parcelhus fra 1960'erne eller 1970'erne, kan du understrege stilen i dit hjem ved at vælge retroinspirerede havemøbler.