Gaveideér

En gave til din elskede er altid en særlig anledning, så hvorfor ikke give noget helt specielt? En gave med et personligt præg er meget mere end bare en gave. Det er et tegn på, at du holder af din familie og dine venner, og at du har tid til dem - uanset hvor travlt livet bliver! Men hvilken slags gaver skal vi købe til vores kære? Hvordan finder vi den perfekte gave? Med så mange forskellige gavemuligheder kan det være ret svært at vælge den rigtige. Derfor er det bedst at starte med en idé fra hjertet: Hvad vil han eller hun gerne have? Har han eller hun nogle hobbyer eller interesser, som kan give inspiration til dit valg? Her finder du gaven til ham, hende, ægteparret, moren, faren, fødselaren, studenten, konfirmanden eller andre? Her finder du et stort udvalg af gaveidéer i mange forskellige prisklasser.
Gaveideér

En liste af ønsker

En ønskeliste er en god måde at få familie og venner til at hjælpe dig med at fejre højtiden. Det er også en måde at lade dem vide, hvad du ønsker dig, så de ikke giver dig noget, du allerede har (eller noget, du selv kunne have købt). Ønskelister er perfekte, hvis du har mange mennesker at købe gaver til, men ikke ved, hvor du skal begynde. De er også gode, hvis du prøver at købe ting til flere forskellige personer på din liste, men ikke ønsker at bruge for mange penge på hver ting.


et par gode tips til at lave en god ønskeseddel

Tænk på, hvad der gør dig glad - hvad nyder du mest at lave? Hvad har du brug for? Hvad ville være sjovt for din familie eller dine venner? Det er alt sammen spørgsmål, der vil hjælpe dig, når du laver din ønskeliste. Hold styr på modtagne gaver - Hvis du for nylig har modtaget gaver fra venner eller familiemedlemmer, så tilføj dem også til din liste! Det vil øge dine chancer for at få De fleste mennesker har det svært, når de bliver bedt om at lave en ønskeliste i begyndelsen af november eller en måned før deres fødselsdag. Pludselig kan de ikke komme i tanke om noget, de ønsker sig, og ender med at skrive de samme få ønsker ned og sende dem til deres familie.Der er mange muligheder når det kommer til de perfekte gaveideér

Det vigtigt at holde styr på, hvad ens nærmeste ønsker sig. Hvis du er smart, kan du lave en omvendt liste for de familiemedlemmer og venner, du normalt udveksler gaver med. Skriv ned, hver gang din mand nævner noget, han gerne vil have. Og glem ikke at skrive ned, at den oplagte gave til din mor er en ny gulvlampe, fordi den gamle er ved at være gammel. Det vil hjælpe dig med at vælge en passende gave, når julen eller fødselsdagen nærmer sig, og det vil også give dig mulighed for at overraske modtageren med noget, han eller hun helt havde glemt.


Der kan være helt simple metoder for at holde styr på ønsker

En god måde at holde styr på, hvem der ønsker sig hvad, er ved at bruge et regneark på computeren eller ved at lave en liste på papir, som du kan krydse af, når nogen får deres ønske opfyldt. Hvis nogen på din liste allerede har fået deres gave af dig i år (og hvis den ikke er for ekstravagant), kan du overveje at give dem endnu et lille tegn på påskønnelse, så de ved, hvor meget de betyder for dig.


Vi har præcis det du skal bruge til din ønskeliste

Vi opfordrer dig til at begynde at surfe rundt på Max Jessens hjemmeside, når du leder efter gaver til dig selv og dine kære. Her finder du masser af gaveidéer og et stort udvalg af lækre produkter til meget rimelige priser.