FDB Møbler U5 Hiti-Gulvlampe

Kun %1 tilbage
Fra 4.499,00 kr.

 

FDB Møbler U5 Hiti gulvlampe med lampeskærm i opal glas. Stellet til gulvlampen findes i tre forskellige farver - Valnød, Sortmalet eg og eg. 

Passer perfekt i stuen, soveværelset, entréen, gæsteværelset m.m.. En gulvlampe som er skabt i FDB Møblers nye æra og passer smukt ind i det moderne men også klassiske hjem. 

100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove. 

Mere info om produktet
Delbetaling
209 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.499 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 209 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,83%. Der er fortrydelsesret.
Description

FDB Møbler U5 gulvlampen er en del af U-serien fra FDB og har et genkendeligt og smukt stel i eg eller valnød og med lampeskærm i opal glas. Gulvlampen er designet af Philip Bro & Dögg Gudmundsdottir som en del af FDB's nye æra. 

Når det er mørkt udenfor, værdsætter vi danskere lyset indenfor, og vi er et af de folkefærd der går mest op i lys. Derfor har det også stor betydning for os i vores indretning. Hiti gulvlampen er en smuk designlampe, som nemt kan implementeres i indretningen og skabe et smukt blikfang. 

Ledningen er udarbejdet i sort stof. 

Bemærk: Der medfølger IKKE pære til gulvlampen. 

 

Specifikationer
Varenummer9029614-1
MærkeFDB møbler
Produkt TypeGulvlamper
Vælg TræsortEg
MaterialeTræ Massiv
Bredde40 cm
Højde124 cm
Dybde40 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove
ModelU5 Hiti