FDB Møbler | A83 Butler skænk-eg

Kun %1 tilbage
Fra 6.900,00 kr.

 

FDB Møbler A83 Butler skænk i lakeret egetræ. 

FDB Møbler har kaldt opbevaringsserien fra Foersom&Hiort-Lorenzen for Butler, som referencer til den åbenlyse funktionalitet, der er i serien

 FSC-certificeret træ fra europæiske skove - FSC MIX

Mere info om produktet
Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.574 kr. Samlet tilbagebetaling 9.474 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,82%. Der er fortrydelsesret.

FDB Møbler A83 Butler skænk - Elegant i sin fremtoning og altid til tjeneste. Skænken er designet af designerduoen Foersom & Hiort-Lorenzen

Butler-serien af kommoder løfter i bogstavelig forstand ethvert hjems faste inventar op på et højere niveau. Skænken kræver blot beskeden vedligeholdelse, da den er leveret med en lakeret overflade. Skænken er fremstillet af egefiner med en kerne af spånplade - finer er et naturmateriale, og der vil derfor være en naturlig variation i skænkens overflade. l træ benyttet i dette møbel er af FSC certificeret kvalitet. 

Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen, der begge er uddannet fra Kunsthåndværkerskolens Møbelskole, har siden 1970’erne haft en fælles tegnestue, der har været toneangivende for eliten af dansk design. De er anerkendt langt ude over Danmarks grænser og bl.a. repræsenteret på MoMA i New York og The International Design Museum Munich.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9108875-1
MærkeFDB møbler
Produkt TypeSkænke
Vælg TræsortEg
TræsortEg
StelTræ
Højde70 cm
Bredde105,2 cm
Dybde35 cm
Relevant info FSC-certificeret træ fra europæiske skove - FSC MIX
ModelA83 Butler