FDB Møbler | M6 loungehavestol Sammen-Teaktræ

På lager
5.499,00 kr.

 

FDB Møbler M6 loungestol i massiv teaktræ. 

FDB Møblers havemøbelserie er blevet utrolig populær og er en serie, som passer perfekt ind i den nordiske minimalisme, hvor teaktræet har vundet sit indpas. 

100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove. 

Mere info om produktet
Delbetaling
166 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 166 kr. Samlede kreditomk. 2.435 kr. Samlet tilbagebetaling 7.934 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,10%. Der er fortrydelsesret.

FDB Møbler M6 loungestol i teaktræ. Passer perfekt til livet i haven og på terrassen - en kop varm te og et varmt tæppe. FDB Møbler har skabt en havestol, der har de samme kvaliteter som loungestolen fra dagligstuen. Loungestolen er en udendørs lænestol og har en skøn siddekomfort. Du har mulighed for at indstille sædet i tre positioner, som gør at stolen kan afstemmes til forskellige siddebehov. 

Thomas Alken, der har designet hele Sammenserien, har mange års erfaring med at designe loungestole, der på forskellig vis udfordrer og forholder sig til de store danske møbeldesignere. Men her er hans første loungestol til udendørs brug.

VEDLIGEHOLDELSE: Sammen havemøbler er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9109438
MærkeFDB møbler
Produkt TypeHavestole
FarveTeaktræ
Vælg TræsortTeaktræ
StelMassiv teaktræ
Højde70 cm
Bredde76 cm
Dybde74 cm
Siddehøjde30,4 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove