FDB Møbler | M3 lille havebord Sammen

På lager
7.499,00 kr.

 

FDB Møbler M3 lille havebord i massiv teaktræ. 

FDB Møblers havemøbelserie er blevet utrolig populær og er en serie, som passer perfekt ind i den nordiske minimalisme, hvor teaktræet har vundet sit indpas. Udbyg havebordet med en eller to tillægsplader og få plads til flere om havebordet.

100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove. 

Mere info om produktet
Delbetaling
210 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 210 kr. Samlede kreditomk. 2.535 kr. Samlet tilbagebetaling 10.034 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,17%. Der er fortrydelsesret.

FDB Møblers lille M3 havebord er skabt til solrige frokoster og lange sommernætter i haven. Det er et havebord i den tradition, FDB Møbler udspringer af, men nyfortolket som havemøbel. Det naturolierede teaktræ giver samme udtryk som de klassiske havebordsstole, vi kender fra stuen.

Sammen-serien og derunder det lille M3 havebord er designet af Thomas E. Alken, som er en af de nye i rækken af danske designere for FDB Møbler.  Det lille havebord er funktionelt og minimalistisk i designet og dets størrelse gør det perfekt til altanen eller den mindre terrasse. Der er plads til 2-4 personer omkring bordet. 

VEDLIGEHOLDELSE: "Sammen-serien" er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9109434
MærkeFDB møbler
Produkt TypeHaveborde
FarveTeaktræ
Vælg TræsortTeaktræ
StelMassiv teaktræ
Højde75,5 cm
Længde104,5 cm
Dybde90 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove