FDB Møbler | M2 havebord Sammen-Teaktræ

7.799,00 kr.
Varen er udstillet i butik

 

FDB Møbler M2 havebord i massiv teaktræ. 

FDB Møblers havemøbelserie er blevet utrolig populær og er en serie, som passer perfekt ind i den nordiske minimalisme, hvor teaktræet har vundet sit indpas. 

100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove. 

Mere info om produktet
Delbetaling
218 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.799 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 218 kr. Samlede kreditomk. 2.628 kr. Samlet tilbagebetaling 10.427 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,12%. Der er fortrydelsesret.

FDB Møblers havebord er skabt til solrige frokoster og lange sommernætter i haven. Det er et havebord i den tradition, FDB Møbler udspringer af, men nyfortolket som havemøbel. Det naturolierede teaktræ giver samme udtryk som de klassiske borde, stole m.m. vi kender fra stuen.

Sammen-serien består af smukke havestole og borde i massiv teaktræ og er designet af Thomas E. Alken, som er en af de nye i rækken af danske designere for FDB Møbler. 

M2 er et enkelt og smukt havebord med plads til 6-8 pers. Bordets ender kan afkobles og to borde kan sættes sammen med en mellemplade. Det giver mulighed for uendelig forlængelse. 

Ønsker du matchende stole til havebordet finder du M1 Sammen havestolen her

VEDLIGEHOLDELSE: "Sammen-serien" er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9025047
MærkeFDB møbler
Produkt TypeHaveborde
FarveTeaktræ
Vælg TræsortTeaktræ
StelMassiv teaktræ
Højde75,5 cm
Længde220 cm
Dybde90 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove
Produkt i ButikVaren er udstillet i butik