FDB Møbler | J81 armstol-Flet

Kun %1 tilbage
Fra 3.699,00 kr.

 

FDB Møbler J81 Spisebordsstol 

Det er de små detaljer, som har gjort en af de mest komfortable spisestuestole endnu mere komfortabel. Et smukt designstykke af Jørgen Bækmark. 

FSC-certificeret træ fra europæiske skove

Mere info om produktet

FDB Møbler J81 spisebordsstol - Spisebordsstolen er designet af Jørgen Bækmark tilbage i slut 50'erne. Jørgen Bækmark er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen og Kunstakademiets Møbelskole, men var oprindelig møbelsnedker. Koblingen mellem design og håndværk er gennemgående i hans arbejde. I sin tid i FDB Møbler var han kendt for at være dybt optaget af de mindste detaljer i produktionen.

Da Jørgen Bækmark tilføjede et armlæn til J81, storebror til J80, blev resultatet både en mere komfortabel stol, men også med en naturlig videreførelse af den buede form i stoleryggen. Desuden er stolen en anelse bredere end J80, hvilket selvfølgelig også giver lidt mere komfort.

Designet stammer tilbage fra FDB Møblers guldalder, men proportionerne er justeret lidt, da danskerne i gennemsnit er fem-seks centimeter højere i dag, end de var i 1950’erne. Men ellers fremstår designet som dengang – og samtidig helt nutidig og aktuel.

Stolen er i massiv eg med fletsæde i natur eller sort. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9109062-1
MærkeFDB møbler
Produkt TypeSpisebordsstole
FarveBeige
Vælg TræsortEg
TræsortEg
PolstringFlet
StelTræ
Højde82 cm
Bredde65,3 cm
Dybde53,3 cm
Siddehøjde45 cm
Relevant info FSC-certificeret træ fra europæiske skove - FSC MIX
ModelJ81
Relaterede produkter