FDB Møbler | J67 spisebordsstol

Kun %1 tilbage
Fra 2.299,00 kr.

 

FDB Møbler J67 Spisebordsstol 

Smuk spisebordsstol designet af Ejvind A. Johansson tilbage i 1957. Den formpressede ryg er smukt perforeret af to vandrette linjer, hvilket er stolens kendetegn og giver den en smuk lethed. 

FSC-certificeret træ fra europæiske skove

Mere info om produktet

FDB Møbler J67 spisebordsstol designet af Ejvind A. Johansson. Da han kom til FDB i 1955, repræsenterede han en ny stil, som havde lidt mere fokus på det kunstneriske og måske var lidt mindre elitær end sine forgængere. Han var på mange måder forud for sin tid, hvilket afspejler sig i, at hans møbler stadig er meget eftertragtede på auktioner. Han var uddannet både som møbelsnedker og møbelarkitekt. Trods det svenskklingende navn havde Ejvind A. Johansson en solid jysk baggrund og var opvokset på Djursland, hvor han også boede til sin død i 2002.

Den formpressede ryg, der er smukt perforeret af to vandrette linjer, er stolens særkende og giver den en lethed samtidig med, at den fremstår formfuldendt. Passer til de fleste spiseborde eller som fritstående stol i det moderne skandinaviske hjem.

Da stolen blev relanceret i 2013, var den eneste ændring, at proportionerne var justeret lidt, da danskerne i gennemsnit er lidt højere i dag.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9109053-1
MærkeFDB møbler
Produkt TypeSpisebordsstole
Vælg TræsortEg
TræsortEg
StelTræ
Højde79,7 cm
Bredde45,8 cm
Dybde50,9 cm
Siddehøjde44,8 cm
Relevant info FSC-certificeret træ fra europæiske skove - FSC MIX
ModelJ67