FDB Møbler | J157 Anker spisebordsstol

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 3.999,00 kr.

 

FDB Møbler J80 spisebordsstol uden armlæn

J157 Anker spisebordsstol fra FDB Møbler designet af Stine Weigelt. Pindestolen har en særlig plads hos FDB Møbler. 

FSC-certificeret træ fra europæiske skove

Mere info om produktet
Delbetaling
188 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,21%. Der er fortrydelsesret.
Description

FDB Møbler J157 spisebordsstol i moderne design. Stolen er designet af Stine Weigelt, som blev uddannet på designskolen i 2014. Hun ”søger løsninger med en høj grad af funktionalitet, æstetik og kvalitet. Skabt med brugeren i fokus”.

Pindestolen har en særlig plads hos FDB Møbler – både i den nye og den gamle epoke. Med Stine Weigelt tre-benede Anker-stol tages der et helt nyt blik på både pindestolens udtryk og funktionalitet. De tre ben giver stolen helt uventet symmetrisk æstetik og enkelthed. Samtidig betyder udformningen, at den bruger mindre plads, og passer fint i en lille entre, et soveværelse eller i en gang. Det vandrette sæde gør, at stolen også kan bruges som et lille bord, mens den høje ryg kalder på, at man lige kan slænge tøj eller et tæppe henover. Fås i naturfarvet eg eller sort.

Stolen er fremstillet i massivt egetræ. Egetræ er et naturmateriale, og der vil derfor være en naturlig variation i stolens overflade. Dette gør stolen unik. Derfor er der aldrig to stole, der er helt ens. Stolen leveres med en lakeret overflade. Al træ benyttet i dette møbel er af FSC certificeret kvalitet. 

Specifikationer
Varenummer9109323-1
MærkeFDB møbler
Produkt TypeSpisebordsstole
Vælg TræsortEg
TræsortEg
StelEg
Højde98 cm
Bredde45,5 cm
Dybde49,6 cm
Siddehøjde45 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove
ModelJ157