FDB Møbler D20 sofabord-120 x 55 cm-massiv eg

4.299,00 kr.

 

FDB Møbler D20S sofabordet er udarbejdet i massiv olieret egetræ og er designet tilbage i 1951 af Poul M. Volthers. Dette vidner også om at det er design som holder i mange år frem. 

Sofabordet har en længde på 120 cm, hvilket giver god plads til at kunne stille ting fra på bordpladen, men også at dække op med kaffe og kage ved sofaen. Den elegante magasinhylde under bordpladen består af 3 rundstokke, som giver et let og elegant look. 

Mere info om produktet

Bag FDB D20 sofabordet står Poul M. Volther, som blev chef for FDB Møblers tegnestue efter Børge Morgensen. Dette gør Poul M. Volthers til FDB Møblers 2. chefdesigner og han fulgte i Børge Morgensens tanker og tårnhøje ambitioner og skabte funktionelle og klassiske møbler til danskernes hjem. 

Med et møbel fra FDB ved du at der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten og der ligger altid høj snedkerhåndværk bag de forskellige designs. 

D20 sofabordet er med sit lette ydre et elegant og klassiske sofabord, som nemt kan implementeres i indretningen. 

Det benyttede træ til sofabordet er 100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale er det vigtigt at være bevidst om, at dette kan have nuanceforskelle på det enkelte møbel. 

Bordet findes også sort- og hvidmalet birk.

 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9026099
MærkeFDB møbler
Produkt TypeSofaborde
Vælg TræsortEg
TræsortEg
MaterialeMassiv olieret
StelOlieret eg
Højde55 cm
Længde120 cm
Bredde55 cm
Relevant info100% FSC-certificeret træ fra europæiske skove
ModelD20s