-35%
Rico sofa 3 Brushed Sand
Ferm Living 3 pers. Rico Sofa

Pris: 19.999,00 DKK

Tilbudspris 12.999,00 DKK

-39%
Ferm Turn Daybed
Ferm LivingTurn Daybed

Pris: 16.499,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Ferm Living

Den danske designvirksomhed ferm LIVING, er uden tvivl blandt de mest interessante designhuse herhjemme i nyere tid. Alle produktioner tager afsæt i grundlæggeren Trine Andersens egen hverdag, med de behov og den nysgerrighed hverdagen bringer hende. Med denne baggrund skabes de nutidige designs med et strejf af charme fra midten af sidste århundrede og en kærlig reference til den skandinaviske designarv.

Med deres originale designsprog skaber de subtile designs til alle boligens rum. Deres passion for design og godt håndværk skinner klart igennem samtlige produkter, der alle designes i overensstemmelse med kunsthåndværkets traditioner i ærlige materialer og med et opmærksomt blik for detaljer. Det er i høj fokus, at værne om produktionen af designobjekter og møbler, hvorfor samtlige materialer stammer fra gode råvarer, der er produceret med minimal belastning af miljøet.

Navnet Ferm stammer efter sigende fra grundlægger Trine Andersens bedstemor, som altid roste Trine for at være så ferm til at skabe levende brugbare ting - siden er Living lag til - Ferm Living.

- Fandt du ikke hvad du søgte? så kig evt.  fermliving.dk for mere inspiration.