EVA SOLO FURNITURE

Vi har alle på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med Eva Solo – men ofte i forhold til køkken- eller spisebordsindretning. Nu vil de efter to generationer med dette fokus springe ud i en helt ny produktkategori. Nemlig møbler og belysning. I den nye møbelkollektion videreføres det gode design, som vi kender fra Eva Solo. Dette er hjulpet på vej af bland andet designduoen Tools og ARDE design studio.

Den nye lancering af møbler sker af én grund: Fordi de har lyst: – Et møbel er funktionelt, når det på alle planer føles rigtigt - hverken mere eller mindre. Ægte og langtidsholdbart design skabes nemlig med passion. Det handler mere om kærlighed end kold beregning. Det er derfor, at Eva solo furniture med stolthed kan sige: Vi laver møbler, fordi vi har lyst. Den første møbelkollektion I den første kollektion er det de danske designere Tools® og ARDE design studio, der står bag det minimalistiske formsprog. I samarbejde med de to design-huse består Eva Solo Furniture nu blandt andet af spisebordsstole, sofaer og lamper.

Hos Max Jessen Terndrup har vi nu fået en masse flotte nyheder fra Eva Solo Furniture som vi ikke kan vente med at vise dig.
Kig både online på webshoppen, eller tag et smut forbi vores 7.000m2 boligunivers og bliv inspireret som aldrig før!

Du kan se hele deres kollektion her: evasolo.com/furniture