Bruno Mathsson

Svensk internationalt anerkendt prisvindende designer og arkitekt.
Som fortaler for et formsprog kendetegnet ved enkelhed, skønhed og elegance, anvendte han de samme principper, også i de møbler, han designede.
Mathssons møbler var nyskabelser både inden for teknik og design, og hans produktionsmetoder omfattede bøjning af lamineret træ.
Selv om hans designs stammer fra 1930erne og 1940erne, er hans møbler blandt klassikerne, også i vores tid.

Oplev Bruno Mathsson i butikken

I vores 7.000m2 møbelunivers har vi tildelt et miljø til at vise de flotteste produkter frem fra Bruno Mathsson, bla kan du komme til at prøve de flotte flet stole og mærke komforten og materialerne for dig selv inden du bestemmer dig.
Vores møbeleksperter står også klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du kunne have omkring deres møbler.

Køb Bruno Mathsson online her på webshoppen

Her på siden kan du nemt og bekvemt bestille Bruno Mathsson møbler i dit eget tempo. Vi har alt for butikken tilgængeligt her på siden, og vi leverer nemt og problemfrit hjemme hos dig. Vi bærer dine møbler helt i stuen hvis du kunne tænke dig det.

Skal vi hjælpe dig?

En lænestole eller sofabord fra Bruno Mathsson kan være en stor beslutning, derfor vil vi gerne give en hånd med hvis du har spørgsmål omkring produkterne eller hvis du mangler lidt vejledning i det tekniske.

Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ilva.dk. Vi vil gerne guide dig bedst muligt, og vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at besvare dine spørgsmål.

Fandt du ikke det Bruno Mathsson møbel, du ledte efter? - Så tøv ikke med at ringe eller skrive til vores mail.