Sorter faldende
pr. side

IDEmøbler Max Jessen elsker design

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos IDEmøbler Max Jessen elsker design. Vi har mere end 60 leverandører af designermøbler, og det er udover hele IDEmøbler’s sortiment. Vi har sat en ære i at kræse for din eksklusive boligindretning, og hvordan gør man det bedre, end ved at præsentere et stort udvalg af f.eks. designersofaer og designerstole. Dine nye designermøbler finder du i hvert fald hos os.

Med mere end 60 leverandører er der jo mange mærkevarer på listen, men for at nævne nogle få, forhandler vi designermøbler fra blandt andet Himolla, Nielaus, Skipper, Stouby, Conform og Skovby.

Himolla er kvalitet fra Bayern og en af Europas største polstrede møbelproducenter. Himolla er også kendt for at gå op i mennesket. De går op i kundernes behov, og de går op i medarbejdernes velvære - en gennemsnitlig ansættelsestid hos Himolla er 18 år. Det må siges at være imponerende.

Nielaus er håndlavede designermøbler, og de går virkelig højt op i både komfort og holdbarhed. Hos Nielaus har de udtrykket ”Når kun det bedste er godt nok”, og dette udtryk tilskriver vi os ger-ne hos IDEmøbler Max Jessen.

Skipper er dansk design og håndværk gennem to generationer. Skipper Furniture er beliggende ved Limfjorden, og det er herfra, at de både udvikler og producerer klassisk-moderne designmøbler med høje krav til komfort, design og kvalitet.

Stouby er en 100 års møbelvirksomhed, der kan kalde sig for en dansk møbeleventyr. Stouby vælger kun at samarbejde med de bedste leverandører i branchen, og de arbejder udelukkende med naturlæder hos Stouby. Det giver den bedste kvalitet til deres designermøbler.

Conform er en møbelproducent med fokus på rene linjer, der opfylder tidløse former, høj kvalitet og komfort. Et Conform designermøbel er udviklet i samarbejde mellem designere og arkitekter, og deres produkter både behagelige og slidstærke.

Flere af Skovby designermøbler er prisvindende og enkelte af Skovbys faste designer Per Hånsbæks møbler er endda patenterede. Rent designmæssigt sigter Skovby mod et langtidsholdbart udtryk, og nogle af de mest populære designermøbler blev designet for mere end 20 år siden.

Se vores udvalg af designermøbler i butikken

Vi elsker design. Det har vi sagt mange gange. Det kommer du også til, hvis du kigger forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og får en smagsprøve på vores designermøbler. Du vil elske at sidde i en designersofa - og brænder du for eksklusivitet, vil du ønske dig en designerstol hjem til stuen.

Køb dine designermøbler online her på webshoppen

Er du allerede bevidst om, hvilket designermøbel der skal hjem til dig og stå, kan du bestille det her på webshoppen, og du får det leveret direkte hjem til hoveddøren. Det har aldrig været lettere at shoppe møbler.

Har du spørgsmål angående vores leverandører?

Vi har som sagt rigtig mange leverandører af designermøbler. Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk, hvis du har spørgsmål til de designs, vi forhandler hos IDEmøbler Max Jessen.

Fandt du ikke det, du ledte efter? - Så prøv IDEmøbler.dk