-30%
Little Bird fra Normann Copenhagen.
Normann-Copenhagen Little Bird

Pris: 89,00 DKK

Tilbudspris 62,00 DKK

Normann Bell Pendel
Normann Bell Pendel
1.699,00 DKK
-22%
Hans-Christian Bauer spisestol - J161 PoSpiSto sort læder
FDB Hans-Christian Bauer spisestol - J161 PoSpiSto

Pris: 4.499,00 DKK

Tilbudspris 3.499,00 DKK

-33%
Entræ Stumtjener designet af Stine Weigelt sort eg
FDB Entræ Q2 Stine Weigelt stumtjener

Pris: 2.999,00 DKK

Tilbudspris 1.999,00 DKK

-13%
Radius natbord - designet af Mot & Bergstrøm
FDB Radius natbord - designet af Mot & Bergstrøm

Pris: 2.299,00 DKK

Tilbudspris 1.999,00 DKK

Visu Barstol sort
MUUTO Visu Barstol
3.295,00 DKK
Muuto Loom plaid Sort
Muuto Loom plaid
695,00 DKK
Muuto Open lysestage
Muuto Open lysestage
595,00 DKK
-21%
HAY AAC21 Chair - Remix 173 - black base
Hay About a Chair 21 stol

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.599,00 DKK

-25%
HAY FDB J104 spisestol grå
HAY FDB J104 spisestol

Pris: 1.349,00 DKK

Tilbudspris 1.011,00 DKK

-25%
HAY FDB J110 spisestol  Poul M. Volther hindbærrød
HAY FDB J110 spisestol Poul M. Volther

Pris: 1.749,00 DKK

Tilbudspris 1.311,00 DKK

-25%
HAY FDB J77 spisestol Dusty grey
HAY FDB J77 spisestol

Pris: 1.099,00 DKK

Tilbudspris 824,00 DKK

-25%
HAY FDB J42 spisestol
HAY J42 FDB spisestol

Pris: 2.199,00 DKK

Tilbudspris 1.649,00 DKK

-25%
HAY J41 FDB spisestol
HAY J41 FDB spisestol

Pris: 1.799,00 DKK

Tilbudspris 1.349,00 DKK

Muuto Pull gulvlampe
Muuto Pull gulvlampe
2.995,00 DKK
Muuto Five puf
Muuto Five puf
6.495,00 DKK
Muuto Around sofabord Medium
Muuto Around sofabord
3.999,00 DKK
Muuto Rest 3 pers. sofa
Muuto Rest 3 pers. sofa
28.995,00 DKK
Muuto Tip bordlampe sort
Muuto Tip bordlampe
1.995,00 DKK
Muuto Fiber Barstol (med ryg)
Muuto Fiber Barstol
2.495,00 DKK
Muuto Enfold Sideboard høj
Muuto Enfold skænk høj
12.495,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

IDEmøbler Max Jessen elsker design - MAX Design

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos IDEmøbler Max Jessen elsker design. Vi har mere end 60 leverandører af designermøbler, og det er udover hele IDEmøbler’s sortiment. Vi har sat en ære i at kræse for din eksklusive boligindretning, og hvordan gør man det bedre, end ved at præsentere et stort udvalg af f.eks. designersofaer og designerstole. Dine nye designermøbler finder du i hvert fald hos os.

Med mere end 90 leverandører udover IDEmøbler er der jo mange mærkevarer på listen, men for at nævne nogle få, forhandler vi designermøbler fra blandt andet HAY, Menu, Ferm Living, MUUTO, WON, &tradition, Normann-Copenhagen, House Doctor, MUUBS, FDB møbler, Søren Lund, Himolla, Nielaus, Skipper, Stouby, Conform, GAZZDA, Lampefeber, Frandsen Lightning, SACKit, Skovby og mange flere.

HAY - det er svært at åbne et boligmagasin uden at støde på HAY. Det unge danske designerbrand har været enestående til at alliere sig med de bedste og dygtigste designere og har skabt et farverigt og muntert univers, som har ramt plet i både Danmark og udlandet.

Muutos navn er finsk og betyder forandring og nyt perspektiv. Det var præcis hvad grundlæggerne Peter Bonnen og Kristian Byrge ønskede at være, for det skulle være lysten til at drive værket, som skulle være grundliggende, uden nogen af dem var brancheuddannede. De brændte for dansk og nordisk design og har lynhurtigt skabt en skarp profil for brandet MUUTO.  

Ferm Living er skabt ud af en ide om autintisk blødt design og tydelig funktionalitet i runde former, bløde figurer og smukke teksturer. Den skandinaviske baggrund smelter sammen med globale tendenser af de mange dygtige designere. 

&tradition startede i 2010 med en vision om at skabe design med tradition og vision. Hos &tradition finder man et smukt udvalg af designmøbler og lamper, som Flowerpot og rispapirlamper. Også tæpper er nu en del af sortimentet.

WON udspringer af det kendte traditionenne danske møbelbrand Wendelbo og selv om WON kun har få år på bagen markerer de sig allerede på verdensscenen indenfor design. 

I MAX Design afdelingen finder du også Menu, Natuzzi og flere andre lampe, møbel, brugskunst og tæppe brands.

Himolla er kvalitet fra Bayern og en af Europas største polstrede møbelproducenter. Himolla er også kendt for at gå op i mennesket. De går op i kundernes behov, og de går op i medarbejdernes velvære - en gennemsnitlig ansættelsestid hos Himolla er 18 år. Det må siges at være imponerende.

Nielaus er håndlavede designermøbler, og de går virkelig højt op i både komfort og holdbarhed. Hos Nielaus har de udtrykket ”Når kun det bedste er godt nok”, og dette udtryk tilskriver vi os ger-ne hos IDEmøbler Max Jessen.

Skipper er dansk design og håndværk gennem to generationer. Skipper Furniture er beliggende ved Limfjorden, og det er herfra, at de både udvikler og producerer klassisk-moderne designmøbler med høje krav til komfort, design og kvalitet.

Stouby er en 100 års møbelvirksomhed, der kan kalde sig for en dansk møbeleventyr. Stouby vælger kun at samarbejde med de bedste leverandører i branchen, og de arbejder udelukkende med naturlæder hos Stouby. Det giver den bedste kvalitet til deres designermøbler.

Conform er en svensk møbelproducent med fokus på rene linjer, der opfylder tidløse former, høj kvalitet og komfort. Et Conform designermøbel er udviklet i samarbejde mellem designere og arkitekter, og deres produkter både behagelige og slidstærke.

Flere af Skovby designermøbler er prisvindende og enkelte af Skovbys faste designer Per Hånsbæks møbler er endda patenterede. Rent designmæssigt sigter Skovby mod et langtidsholdbart udtryk, og nogle af de mest populære designermøbler blev designet for mere end 20 år siden.

MUUBS er en innovativ virksomhed fra Herning, som producerer interiør og brugskunst i rå materialer. Alle produkter har et råt, urbant og unikt lokk, som passer ind i de fleste indretninger og som giver personlighed og charme,

House Doctor er en familieejet interiør virksomhed fra Ikast, som tror på dit hjem skal give dig vitaminer til opladning af energi til arbejdsdagen med flotte unikke designprodukter. 

SACKit er en lokal Aalborg virksomhed, som skiller sig ud fra mængden med funktionelle livsstilsproduker i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Hos SACKit finder du sækkestole, puffer, smukke designmøbler, højttalere, hovedtelefoner og såmænd hundesenge - alt er i spil, når SACKit finder et godt nyt produkt, alt er muligt. 

Se vores udvalg af designermøbler i butikken

Vi elsker design. Det har vi sagt mange gange. Det kommer du også til, hvis du kigger forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og får en smagsprøve på vores designermøbler. Du vil elske at sidde i en designersofa - og brænder du for eksklusivitet, vil du ønske dig en designerstol hjem til stuen.

Køb dine designermøbler online her på webshoppen

Er du allerede bevidst om, hvilket designermøbel der skal hjem til dig og stå, kan du bestille det her på webshoppen, og du får det leveret direkte hjem til hoveddøren. Det har aldrig været lettere at shoppe møbler.

Har du spørgsmål angående vores leverandører?

Vi har som sagt rigtig mange leverandører af designermøbler. Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk, hvis du har spørgsmål til de designs, vi forhandler hos IDEmøbler Max Jessen.

Fandt du ikke det, du ledte efter? - Så prøv IDE.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden egne mere end 100 leverandører.