Gazzda Muse rumdeler reol
Gazzda Muse reol
11.045,00 DKK
-20%
Konus ovalt Fad designet af Sarah Oakman
FDB Konus ovalt Fad design Sarah Oakman

Pris: 999,00 DKK

Tilbudspris 799,00 DKK

-14%
FDB Konus rundt fad Sarah Oakman
FDB Konus rundt fad design Sarah Oakman

Pris: 699,00 DKK

Tilbudspris 599,00 DKK

Gazzda hook stumtjener
Gazzda hook stumtjener
2.225,00 DKK
Gazzda arp sofabord
Gazzda Arp sofabord
1.790,00 DKK
Gazzda koza spisebord
Gazzda Koza spisebord
11.770,00 DKK
Gazzda tink spisebord
Gazzda Tink spisebord
12.755,00 DKK
Gazzda Ava spisestol
Gazzda Ava spisestol
4.195,00 DKK
Gazzda fawn spisestol
Gazzda Fawn spisestol
4.195,00 DKK
Gazzda Fawn skænk
Gazzda Fawn skænk
11.900,00 DKK
Dedo lounge stol
Gazzda Dedo lounge stol
13.610,00 DKK
Søren Lund SL 194 sofa
Søren Lund SL 194 sofa
19.181,00 DKK
-10%
Søren Lund SL 286 sofa
Søren Lund SL 286 sofa

Pris: 33.296,00 DKK

Tilbudspris 29.999,00 DKK

Søren Lund SL 577 sofa
Søren Lund SL 577 sofa
23.187,00 DKK
-30%
Skipper Modena lænestol med indbygget fodskammel pladesokkel
Skipper Modena lænestol med indbygget fodskammel

Pris: 28.430,00 DKK

Tilbudspris 19.999,00 DKK

-15%
Siesta classic stol af Ingmar Relling fra Hjelle
Hjelle Siesta Classic høj lænestol

Pris: 15.282,00 DKK

Tilbudspris 12.999,00 DKK

Søren Lund 329 2½ sofa
Søren Lund 329 2½ sofa
24.640,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

IDEmøbler Max Jessen elsker design

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos IDEmøbler Max Jessen elsker design. Vi har mere end 60 leverandører af designermøbler, og det er udover hele IDEmøbler’s sortiment. Vi har sat en ære i at kræse for din eksklusive boligindretning, og hvordan gør man det bedre, end ved at præsentere et stort udvalg af f.eks. designersofaer og designerstole. Dine nye designermøbler finder du i hvert fald hos os.

Med mere end 90 leverandører udover IDEmøbler er der jo mange mærkevarer på listen, men for at nævne nogle få, forhandler vi designermøbler fra blandt andet House Doctor, MUUBS, FDB møbler, Søren Lund, Himolla, Nielaus, Skipper, Stouby, Conform, GAZZDA, Lampefeber, Frandsen Lightning, SACKit, Skovby og mange flere.

Himolla er kvalitet fra Bayern og en af Europas største polstrede møbelproducenter. Himolla er også kendt for at gå op i mennesket. De går op i kundernes behov, og de går op i medarbejdernes velvære - en gennemsnitlig ansættelsestid hos Himolla er 18 år. Det må siges at være imponerende.

Nielaus er håndlavede designermøbler, og de går virkelig højt op i både komfort og holdbarhed. Hos Nielaus har de udtrykket ”Når kun det bedste er godt nok”, og dette udtryk tilskriver vi os ger-ne hos IDEmøbler Max Jessen.

Skipper er dansk design og håndværk gennem to generationer. Skipper Furniture er beliggende ved Limfjorden, og det er herfra, at de både udvikler og producerer klassisk-moderne designmøbler med høje krav til komfort, design og kvalitet.

Stouby er en 100 års møbelvirksomhed, der kan kalde sig for en dansk møbeleventyr. Stouby vælger kun at samarbejde med de bedste leverandører i branchen, og de arbejder udelukkende med naturlæder hos Stouby. Det giver den bedste kvalitet til deres designermøbler.

Conform er en svensk møbelproducent med fokus på rene linjer, der opfylder tidløse former, høj kvalitet og komfort. Et Conform designermøbel er udviklet i samarbejde mellem designere og arkitekter, og deres produkter både behagelige og slidstærke.

Flere af Skovby designermøbler er prisvindende og enkelte af Skovbys faste designer Per Hånsbæks møbler er endda patenterede. Rent designmæssigt sigter Skovby mod et langtidsholdbart udtryk, og nogle af de mest populære designermøbler blev designet for mere end 20 år siden.

MUUBS er en innovativ virksomhed fra Herning, som producerer interiør og brugskunst i rå materialer. Alle produkter har et råt, urbant og unikt lokk, som passer ind i de fleste indretninger og som giver personlighed og charme,

House Doctor er en familieejet interiør virksomhed fra Ikast, som tror på dit hjem skal give dig vitaminer til opladning af energi til arbejdsdagen med flotte unikke designprodukter. 

SACKit er en lokal Aalborg virksomhed, som skiller sig ud fra mængden med funktionelle livsstilsproduker i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Hos SACKit finder du sækkestole, puffer, smukke designmøbler, højttalere, hovedtelefoner og såmænd hundesenge - alt er i spil, når SACKit finder et godt nyt produkt, alt er muligt. 

Se vores udvalg af designermøbler i butikken

Vi elsker design. Det har vi sagt mange gange. Det kommer du også til, hvis du kigger forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og får en smagsprøve på vores designermøbler. Du vil elske at sidde i en designersofa - og brænder du for eksklusivitet, vil du ønske dig en designerstol hjem til stuen.

Køb dine designermøbler online her på webshoppen

Er du allerede bevidst om, hvilket designermøbel der skal hjem til dig og stå, kan du bestille det her på webshoppen, og du får det leveret direkte hjem til hoveddøren. Det har aldrig været lettere at shoppe møbler.

Har du spørgsmål angående vores leverandører?

Vi har som sagt rigtig mange leverandører af designermøbler. Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk, hvis du har spørgsmål til de designs, vi forhandler hos IDEmøbler Max Jessen.

Fandt du ikke det, du ledte efter? - Så prøv IDE.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden egne mere end 90 leverandører.