Conform | Prime - Lænestol

Kun %1 tilbage
Fra 12.859,00 kr.

 

Conform Prime lænestol i læder

Når du kommer hjem, er Prime stolen den perfekte stol at slappe af i. Prøv hvilestolen, du bliver ét med stolen i det øjeblik, du sætter dig ned. Se mange muligheder i produkt beskrivelsen nedenfor.

Conforms konfigurationsprogram: Se her

 

Mere info om produktet
Delbetaling
452 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.859 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 452 kr. Samlede kreditomk. 3.400 kr. Samlet tilbagebetaling 16.259 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,14%. Der er fortrydelsesret.

Prime Lænestol

Dette smukke Prime -stol består af en lænestol med skammel. Sædet er polstret med koldskum, som giver en stabil og behagelig støtte. Nakkestøtten kan justeres til din foretrukne position, og det samme kan vippefunktionen, så du kan sidde behageligt i stolen. Eksklusive fodskammel. Prime forvandler ethvert rum til et stilfuldt og inspirerende sted, hvor du nemt kan slappe af og lade din krop føle sig godt tilpas. Prime er betrukket med slidstærkt materiale, som komplementerer den drejelige base i aluminium. Lænestolen indeholder koldskum, som sikrer optimal siddekomfort. 

Conform er en skandinavisk designvirksomhed med rødder i den svenske region Småland og en stolt møbeltradition. Conform sigter mod at afspejle denne tradition i alle deres produkter: rene linjer og solidt håndværk samt holdbar konstruktion. Virksomheden arbejder med bæredygtighed ved at fokusere på adskillelse - helt ned til den mindste skrue - så materialer og komponenter kan genbruges.

 

Vi hjælper dig med at designe din nye lænestol

Stolen kan fås i mere end 500 forskellige varianter. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at designe en lænestol eller ønsker at købe en lænestol i en helt anden stil.

For at se flere møbler fra Conform - TRYK HER

For at prøve Conform eget design program - TRYK HER

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9219352-1
MærkeConform
Produkt TypeLænestole / Loungestole
VippefunktionJa
PolstringLæder
MaterialeSemianilin læder
StelAluminium
Længde90 cm
Bredde81 cm
Højde101 cm
Siddehøjde42 cm
Relevant infoFyld: Koldskum