Cane-Line | Breeze 2 pers. loungesofa

Kun %1 tilbage
Fra 7.199,00 kr.

 

Cane-Line Breeze havesofa

2 pers. havesofa fra Cane-Lines populære Breeze-serie. Serien er udarbejdet i det holdbare Weave materiale, som gør at havemøblerne kræver minimal af vedligeholdelse. Findes i tre forskellige Weave farver. 

Cane-Line - Breeze havesofa

Mere info om produktet
Delbetaling
204 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.199 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 204 kr. Samlede kreditomk. 2.592 kr. Samlet tilbagebetaling 9.791 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,21%. Der er fortrydelsesret.

Cane-Line Breeze-serien

Breeze-serien er en af de populære serier fra Cane-Line og består af både havestole, loungestole, havesofaer, solvogn og fodskamler. En havemøbelserie som kan holde til at stå ude hele året og som har en høj lysægthed. 

Havemøblerne er udarbejdet i Cane-line Weave®, som kræver et minimum af vedligeholdelse og rengøring. Serien er skabt af den danske duo Strand+Hvass. 

Yderst komfortabel 2 pers. havesofa med høj komfort - brug den alene eller kombinér den med nogle af de andre møbler fra Breeze-serien, som du også finder her på hjemmesiden. 

Der kan tilkøbes hynder til havesofaen i forskellige farver og kvaliteter - alle i stærk kvalitet som kan holde til både at bruges inde og ude. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9202774-1
MærkeCane-Line
Produkt TypeHavesofaer
FarveGrå
MaterialeWeave
StelStål
Højde78 cm
Længde154 cm
Dybde76 cm
Siddehøjde37 cm