Butikken

 

MAX JESSEN

Max Jessen er familieejet siden 1951 og en af Danmarks førende indretnings- og møbelvirksomheder med 10.000 m2 forretning, beliggende i Nordjylland. Max Jessen består af et tredelt koncept Max Design, Max Outlet og ILVA. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsmøbler med alt fra ILVA og alt fra førende leverandører som HAY, FDB møbler, Skovby, Stressless og mange flere. Det store udvalg med mere end 10.000 m2 inspirerende boligindretning giver dig mulighed for at finde det helt rigtige til dit hjem. Professionelt uddannet personale står klar til at hjælpe og vejlede dig i alle afdelinger, foruden vores egen indretningsarkitekt, som kan rådgive dig til at finde præcis det design, du ønsker - uanset om det er til stuen, soveværelset eller hele hjemmet.


VORES ILVA SORTIMENT

Hos Max Jessen er vi stolte af at være samhandlende med ILVA. Som samhandlende kan Max Jessen tilbyde alle ILVA-produkter til de samme gode priser som i alle ILVA-butikker. ILVA  er dedikeret til at rådgive og inspirere folk til at skabe et interessant og personligt hjem. ILVA er Danmarks største og førende forhandler af møbler og interiør, hvilket også kommer med et stort ansvar. ILVA vælger at sige nej til skadelige kemikalier med nultolerance, er svanemærket og tilbyder et stort udvalg af FSC-mærkede produkter, som sikrer træ fra bæredygtigt skovbrug.

 VORES MAX DESIGN SORTIMENT

I MAX Design fokuserer vi på design og tilbyder møbler, der kan tilpasses, så du kan gøre dit hjem mere personligt, luksuriøst og stilfuldt. MAX Design er et unikt koncept hvor vi som en helhed ud fra vores egen vurderinger kombinerer smukt design, kvalitet og smarte møbler på ét sted. Med et stort udvalg er der rig mulighed for at finde præcis de møbler, der matcher dine ønsker og behov. Det store udvalg giver rig mulighed for at finde præcis de møbler, der vil passe ind i dit hjem.


I MIDTEN LIGGER MAX OUTLET

I Max Outlet kan i forvente at kvalitet og pris hænger tæt sammen. Er du typen, der elsker at snuse rundt efter gode kvalitets møbler til en god pris? Så er Max Outlet lige sagen for dig. Max Outlet er vores onlinebutik, der tilbyder dig et stort udvalg af sofaer, lænestole, sofaborde og meget mere til dit hjem. Alle disse møbler fra Max Outlet er designet til at opfylde behovene i et moderne hjem, samtidig med at de tilbyder langvarig komfort. Uanset om du er på udkig efter en ny sofa til din stue eller en lænestol, der passer til indretningen i dit soveværelse, dækker vores sortiment enhver smag og stil.


MAX JESSEN ERHVERV

Skal du indrette en reception, et kontor eller en kantine? Har du tænkt over, hvordan I bedst udnytter lokalet? Hvordan præsenterer I virksomhedens brand i det fysiske miljø? Og hvordan sikrer I en kombination af nye trends, klassiske elementer og ergonomiske løsninger? Så er Max Jessen Erhverv din partner. Vi har stor erfaring med at skabe rum, der både medarbejdere og kunder kan genkende, og samtidig sikrer glæde og effektivitet. Gennem flere år har vi rådgivet, leveret møbler og indrettet både store og små lokaler for forskellige virksomheder rundt om i landet. Vi har et kæmpe udvalg fra ILVA, Max Outlet og Max Design. Det bliver ikke bedre end at forhandle med Max Jessen.