SITSSITS er stolte af deres historie og præstationer hos deres møbelfirma. De har altid søgt nye måder at producere møbler på, og gennem årene er deres virksomhed vokset fra en lille virksomhed med dusinvis af ansatte til en international succes med titusindvis af ansatte og tilstedeværelse i mere end tyve europæiske markeder, USA og Canada.
SITS

Leverandøren

SITS lægger stor vægt på innovation og bæredygtighed i deres produktion og samarbejder kun med partnere, der deler samme værdier. De er dedikeret til fremstilling af møbler i høj kvalitet, der holder i årevis og er i tråd med nutidens moderne og stilfulde designs.

Deres sortiment inkluderer alt fra sofaer og spisestueborde til bokse senge og reoler, alle udformet af erfarne møbelproducenter og tekniske specialister. De er i stand til at levere møbler, der opfylder alle dine behov og krav i forskellige farver, størrelser og stilarter.

Lidt mere omkring leverandøren

Sits-brandet er resultatet af årtiers hårdt arbejde, dedikation og passion for møbeldesign og produktion. Deres europæiske produktion foregår i deres egne topmoderne fabrikker, hvor de kombinerer moderne produktionsmetoder med ekspertisen inden for mere traditionelle møbelsnedkerfærdigheder. Dette resulterer i produkter, som de er stolte af at bære Sits-navnet på.

Ved at forene det bedste fra begge verdener skaber de møbler af højeste kvalitet med enestående design og holdbarhed. De er dedikerede til at levere produkter, der ikke kun skaber en smuk atmosfære i dit hjem, men også er komfortable og funktionelle.

Deres team af erfarne håndværkere og designere tager sig tid til at skabe møbler, der er skræddersyet til moderne livsstil og behov. De anvender nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet og gennemgår omhyggelige kvalitetskontroller for at sikre, at hvert eneste møbel opfylder deres strenge standarder.


KØB DINE MØBLER HOS MAX JESSEN

På max-jessen.dk kan du finde et bredt sortiment af møbler herunder sofaer, sovesofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, skriveborde, reoler, vitrineskab, senge, lænestole, brugskunst og meget meget mere. Max Jessens webshop giver dig mulighed for at handle derhjemme, når du har tid og lyst. Om du står og mangler en ny sofa, et vitrineskab eller måske spisebord og spisebordsstole, har Max Jessen mulighed for at tage imod dine køb, døgnet rundt og vi leverer vi naturligvis lige til døren.

I vores smarte menu, kan du bl.a. også finde den helt rigtige sovesofa, eller en af vores mange lænestole, som kommer i mange forskellige varianter, og fra et hav af forskellige fabrikanter. Se f.eks. vores brede udvalg af LA-Z-BOY lænestole. På disse sider kan du læse om de fordele og betingelser, der gør det nemt, sikkert og trygt at handle online hos os.


ALT TIL BOLIGEN KØB ONLINE

På Max Jessens webshop bestemmer du selv, hvornår du vil have dine møbler leveret. Vi kontakter dig, når varen er på lager for at aftale et leveringstidspunkt.

Vores brede sortiment er fordelt under forskellige overemner såsom dagligstue, hvilket tager udgangspunkt i møbler som fx en sofa, et sofabord, samt lænestole i alle former og farver. Efterspørger du elementer til din spisestue, kan vi hjælpe dig med at finde et spisebord, samt spisebordsstole der passer sammen. Hvis du er på udkig efter opbevaringsartikler, har vi også reoler, skænke, skabe samt vitrineskabe til al slags opbevaring. Står du og mangler en komfortabel løsning til dit soveværelse, kan vi hos Max Jessen, også tilbyde alle former for senge i vores Søvncenter med faguddannet personale til at vejlede dig med at finde den rigtige madras.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Når du foretager et køb skal du, uanset om du køber dem i butikken eller online, være hjemme, når vi leverer. Når du har købt dine varer får du en ordrebekræftelse på mail, så du kan se hvad du har bestilt og hvor det bliver leveret. Dagen før leveringen får du en SMS, som husker dig på at være hjemme til den aftalte tid.
Har du spørgsmål til Max Jessens webshop kan du skrive til [email protected] eller ringe til Webshop support på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage.
Max Jessen tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DKK.

Følg os på vores sociale medier for at blive informeret om når vi opdatere og tilføjer nye leverandører såsom: Andersen Furniture, Audo Copenhagen, AYTM, Auping, & Tradition, Bernstorffsminde Møbelfabrik, Bent Hansen, Bjørn Wiinblad, Blomus, Bloomingville, Boyhood, BRDR. KRUGER, Bruunmunch, Bruno Mathsson, Cane-line, CPH Lighting, CPH Living, Conform, C. Olesen, Design for the people, DCW Editions, Deisgn By us, Duus og møller, DUX, ERIK JØRGENSEN, Eberhart furniture, EVA Solo, Fabula Living , Ferm , Fable Wood, Farstrup Møbler, FDB Møbler, FIAM, FIndahl By Hammel, Flexa, Flos, form & Regine, Foscarini, Fraster, Fritz Hansen, Frost, Hoigaard, HC Tæpper, Haslev, Hay, Houe, Hoptimist, Holmegaard, House Doctor, Hübsch, IMG, Kay Bojesen, Kas Kopenhagen, Kristina Dam, Lampefebver, Le klint, Lafuma, Montana, Morsø, Muubs, Mogens Hansen, Mater, Massimo Copenhagen, Nordal, Nuura, NORR11, Norman Copenhagen, New Works, Piet Hein, VIPP, VERMUND, Hästens.