DunlopilloBesøg vores store Søvncenter hos Max Jessen i Terndrup. Her vil du blandt andet kunne opleve et stort udvalg af sengeløsninger fra Dunlopillo. Vores fagudlærte personale står altid klar både i bolighuset og på telefonen til at hjælpe dig med at finde den rette seng. Søger du ny seng, så kom forbi vores bolighus i Terndrup eller kontakt os på Tlf: 98 33 53 33
Dunlopillo

Leverandøren

En Dunlopillo seng bliver skabt med ægte håndværk, Dunlopillo er nenlig ikke en fabrik med maskiner, der bare fremstiller senge uden menneskets hånd. Det er Dunlopillos erfarne og dygtige produktionspersonale, der samler, finpudser og sikrer kvaliteten af deres senge.

Dunlopillos ekspertise er med til at give dig en fantastisk søvnoplevelse. De tror på, at man kan mærke den varme og passion, som deres senge er lavet med, når man lægger hovedet på puden om natten. De er mestre inden for håndværket og de har øje for enhver detalje i din nye seng. Produktionen finder sted i Thy, hvor deres dedikerede og erfarne personale skaber den oplevelse, som en Dunlopillo seng giver.

Lidt mere omkring leverandøren

Som en produktionsvirksomhed er Dunlopillo meget bevidste om deres indvirkning på miljøet. De har derfor implementeret flere initiativer for at mindske deres miljøaftryk og klimapåvirkning, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Første skridt har været det naturlatex de benytter til deres madrasser, dette stammer fra gummitræer, som tappes for latex i omkring 32 år, trods det at træerne får lov til at vokse i 100 år. Når træerne fældes, sælges de til møbelfabrikker, så de ikke går til spilde og samtidig planter de nye træer i deres FSC-certificerede plantager.


KØB DINE MØBLER HOS MAX JESSEN

På max-jessen.dk kan du finde et bredt sortiment af møbler herunder sofaer, sovesofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, skriveborde, reoler, vitrineskab, senge, lænestole, brugskunst og meget meget mere. Max Jessens webshop giver dig mulighed for at handle derhjemme, når du har tid og lyst. Om du står og mangler en ny sofa, et vitrineskab eller måske spisebord og spisebordsstole, har Max Jessen mulighed for at tage imod dine køb, døgnet rundt og vi leverer vi naturligvis lige til døren.

I vores smarte menu, kan du bl.a. også finde den helt rigtige sovesofa, eller en af vores mange lænestole, som kommer i mange forskellige varianter, og fra et hav af forskellige fabrikanter. Se f.eks. vores brede udvalg af LA-Z-BOY lænestole. På disse sider kan du læse om de fordele og betingelser, der gør det nemt, sikkert og trygt at handle online hos os.


ALT TIL BOLIGEN KØB ONLINE

På Max Jessens webshop bestemmer du selv, hvornår du vil have dine møbler leveret. Vi kontakter dig, når varen er på lager for at aftale et leveringstidspunkt.

Vores brede sortiment er fordelt under forskellige overemner såsom dagligstue, hvilket tager udgangspunkt i møbler som fx en sofa, et sofabord, samt lænestole i alle former og farver. Efterspørger du elementer til din spisestue, kan vi hjælpe dig med at finde et spisebord, samt spisebordsstole der passer sammen. Hvis du er på udkig efter opbevaringsartikler, har vi også reoler, skænke, skabe samt vitrineskabe til al slags opbevaring. Står du og mangler en komfortabel løsning til dit soveværelse, kan vi hos Max Jessen, også tilbyde alle former for senge i vores Søvncenter med faguddannet personale til at vejlede dig med at finde den rigtige madras.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Når du foretager et køb skal du, uanset om du køber dem i butikken eller online, være hjemme, når vi leverer. Når du har købt dine varer får du en ordrebekræftelse på mail, så du kan se hvad du har bestilt og hvor det bliver leveret. Dagen før leveringen får du en SMS, som husker dig på at være hjemme til den aftalte tid.
Har du spørgsmål til Max Jessens webshop kan du skrive til [email protected] eller ringe til Webshop support på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage.
Max Jessen tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DKK.

Følg os på vores sociale medier for at blive informeret om når vi opdatere og tilføjer nye leverandører såsom: Andersen Furniture, Audo Copenhagen, AYTM, Auping, & Tradition, Bernstorffsminde Møbelfabrik, Bent Hansen, Bjørn Wiinblad, Blomus, Bloomingville, Boyhood, BRDR. KRUGER, Bruunmunch, Bruno Mathsson, Cane-line, CPH Lighting, CPH Living, Conform, C. Olesen, Design for the people, DCW Editions, Deisgn By us, Duus og møller, DUX, ERIK JØRGENSEN, Eberhart furniture, EVA Solo, Fabula Living , Ferm , Fable Wood, Farstrup Møbler, FDB Møbler, FIAM, FIndahl By Hammel, Flexa, Flos, form & Regine, Foscarini, Fraster, Fritz Hansen, Frost, Hoigaard, HC Tæpper, Haslev, Hay, Houe, Hoptimist, Holmegaard, House Doctor, Hübsch, IMG, Kay Bojesen, Kas Kopenhagen, Kristina Dam, Lampefebver, Le klint, Lafuma, Montana, Morsø, Muubs, Mogens Hansen, Mater, Massimo Copenhagen, Nordal, Nuura, NORR11, Norman Copenhagen, New Works, Piet Hein, VIPP, VERMUND, Hästens.