BrunstadBrunstad har altid haft fokus på at producere holdbare møbler. Møbler, der kan være et centrum for hvile og ro - en del af hverdagens øjeblikke og livet generelt. De stræber efter tidløst design og godt håndværk, der kan vare i generationer. I midten af 2. Verdenskrig blev deres visioner til virkelighed, da en ung håndværker begyndte at producere træstole i Sykkylven. Siden da har alle deres valg været baseret på de samme kerneværdier: kvalitet og design - siden 1941.
Brunstad

Leverandøren

Brunstad ønsker, at du skal være stolt af dit nye møbel, ikke kun i dag, men også i fremtiden. Deres vision er baseret på tre grundlæggende principper: kvalitet, komfort og design. Brunstad er en virksomhed, som aldrig går på kompromis med deres kvalitetsstandarder. De vælger kun de bedste materialer og løsninger til dit nye møbel. Møbler fra Brunstad skal være blandt de mest komfortable på markedet, så du altid ser frem til at sætte dig i dit nye møbel. De stræber altid efter at være fremsynede og førende inden for design, ikke blot at følge tendenserne. Dit møbel skal være moderne i dag og også i fremtiden.

Lidt mere omkring leverandøren

Brunstad udfører alt træarbejde, limning, lakering, syning og montering på deres egen fabrik og samarbejder tæt med lokale underleverandører. Dette betyder, at deres møbler er "kortrejste" og miljøvenlige. Mange af deres medarbejdere er uddannede håndværkere, og Brunstad er stolte af at opretholde den lange tradition for håndværk. Med præcision og ekspertise tilpasses og behandles de forskellige materialer. Hos Brunstad kan kunder skræddersy deres egne stole eller sofaer, hvor alle komponenter er nøje afstemt med hinanden.


KØB DINE MØBLER HOS MAX JESSEN

På max-jessen.dk kan du finde et bredt sortiment af møbler herunder sofaer, sovesofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, skriveborde, reoler, vitrineskab, senge, lænestole, brugskunst og meget meget mere. Max Jessens webshop giver dig mulighed for at handle derhjemme, når du har tid og lyst. Om du står og mangler en ny sofa, et vitrineskab eller måske spisebord og spisebordsstole, har Max Jessen mulighed for at tage imod dine køb, døgnet rundt og vi leverer vi naturligvis lige til døren.

I vores smarte menu, kan du bl.a. også finde den helt rigtige sovesofa, eller en af vores mange lænestole, som kommer i mange forskellige varianter, og fra et hav af forskellige fabrikanter. Se f.eks. vores brede udvalg af LA-Z-BOY lænestole. På disse sider kan du læse om de fordele og betingelser, der gør det nemt, sikkert og trygt at handle online hos os.


ALT TIL BOLIGEN KØB ONLINE

På Max Jessens webshop bestemmer du selv, hvornår du vil have dine møbler leveret. Vi kontakter dig, når varen er på lager for at aftale et leveringstidspunkt.

Vores brede sortiment er fordelt under forskellige overemner såsom dagligstue, hvilket tager udgangspunkt i møbler som fx en sofa, et sofabord, samt lænestole i alle former og farver. Efterspørger du elementer til din spisestue, kan vi hjælpe dig med at finde et spisebord, samt spisebordsstole der passer sammen. Hvis du er på udkig efter opbevaringsartikler, har vi også reoler, skænke, skabe samt vitrineskabe til al slags opbevaring. Står du og mangler en komfortabel løsning til dit soveværelse, kan vi hos Max Jessen, også tilbyde alle former for senge i vores Søvncenter med faguddannet personale til at vejlede dig med at finde den rigtige madras.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Når du foretager et køb skal du, uanset om du køber dem i butikken eller online, være hjemme, når vi leverer. Når du har købt dine varer får du en ordrebekræftelse på mail, så du kan se hvad du har bestilt og hvor det bliver leveret. Dagen før leveringen får du en SMS, som husker dig på at være hjemme til den aftalte tid.
Har du spørgsmål til Max Jessens webshop kan du skrive til [email protected] eller ringe til Webshop support på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage.
Max Jessen tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DKK.

Følg os på vores sociale medier for at blive informeret om når vi opdatere og tilføjer nye leverandører såsom: Andersen Furniture, Audo Copenhagen, AYTM, Auping, & Tradition, Bernstorffsminde Møbelfabrik, Bent Hansen, Bjørn Wiinblad, Blomus, Bloomingville, Boyhood, BRDR. KRUGER, Bruunmunch, Bruno Mathsson, Cane-line, CPH Lighting, CPH Living, Conform, C. Olesen, Design for the people, DCW Editions, Deisgn By us, Duus og møller, DUX, ERIK JØRGENSEN, Eberhart furniture, EVA Solo, Fabula Living , Ferm , Fable Wood, Farstrup Møbler, FDB Møbler, FIAM, FIndahl By Hammel, Flexa, Flos, form & Regine, Foscarini, Fraster, Fritz Hansen, Frost, Hoigaard, HC Tæpper, Haslev, Hay, Houe, Hoptimist, Holmegaard, House Doctor, Hübsch, IMG, Kay Bojesen, Kas Kopenhagen, Kristina Dam, Lampefebver, Le klint, Lafuma, Montana, Morsø, Muubs, Mogens Hansen, Mater, Massimo Copenhagen, Nordal, Nuura, NORR11, Norman Copenhagen, New Works, Piet Hein, VIPP, VERMUND, Hästens.