-10%
Flash lampe i jern fra Muubs
MUUBS lampe Flash

Pris: 329,00 DKK

Tilbudspris 296,00 DKK

Normann Bell Pendel
Normann Bell Pendel
1.699,00 DKK
Hitchcock bordlampe
Hitchcock bordlampe
1.499,00 DKK
Hitchcock gulvlampe
Hitchcock gulvlampe
2.199,00 DKK
Muuto Pull gulvlampe
Muuto Pull gulvlampe
2.995,00 DKK
Muuto Tip bordlampe sort
Muuto Tip bordlampe
1.995,00 DKK
Ambit Rail Lampe
Muuto Ambit Rail pendel
4.995,00 DKK
Muuto Grain lampe natur
Muuto Grain pendel
895,00 DKK
Muuto E27 pendel brun
Muuto E27 pendel
499,00 DKK
Muuto Leaf gulvlampe sort
Muuto Leaf gulvlampe
2.450,00 DKK
Muuto Ambit pendel
Muuto Ambit pendel
1.195,00 DKK
Menu Stone bordlampe
Menu Stone bordlampe
1.995,00 DKK
Menu Carrie Bordlampe sort
Menu Carrie Bordlampe
999,00 DKK
Menu Walker væglampe
Menu Walker væglampe
2.195,00 DKK
Menu Hubert pendel
Menu Hubert pendel
2.699,00 DKK
Menu Staple væglampe
Menu Staple væglampe
1.695,00 DKK
Menu Reade Bordlampe
Menu Reade Bordlampe
1.499,00 DKK
Menu Franklin Pendel
Menu Franklin Pendel
3.495,00 DKK
Menu Leonard Pendel
Menu Leonard Pendel
3.295,00 DKK
Menu Socket Bordlampe
Menu Socket Bordlampe
1.495,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Skab den rigtige belysning i hjemmet med den rigtige lampe

Der findes så mange forskellige lamper, at det kan være en umulig opgave at gå på jagt efter den helt rigtige lampe. Men belysning skal der jo være. Hos IDEmøbler Max Jessen har vi ganske vidst også et stort udvalg af lamper. Er du på udkig efter en bordlampe, gulvlampe, loftslampe eller væglampe, har vi den rette til dig. Gå en tur i forretningen og se alle de udstillede lamper eller gå direkte vores store belysningsafdeling og få hjælp af vores faguddannede personale.

Lamper er et uundværligt stykke af dit hjem. Belysning i hjemmet er især vigtigt i de mørke vintermåneder, hvor solen ikke er oppe i mange timer i løbet af dagen. En bordlampe passer godt til kontoret på skrivebordet eller på et lille bord inde i stuen. En gulvlampe stiller de fleste i nærheden af lænestolen, så der er god belysning, når du skal sidde og læse avisen, eller hvis du skal læse en god bog for barnebarnet siddende på dit skød. Hvis hjertet begærer en loftslampe over f.eks. spisebordet, har vi mange smukke modeller til dig, som du kan vælge imellem. Er du i pladsmangel ved skrivebordet netop pga. din bordlampe eller andre ting, kan du nemt skifte den ud med en væglampe i stedet.

HAY, Menu, &tradition, MUUTO, MUUBS, Halo Design, Frandsen, Lampefeber?

Vi har som sagt mange lamper med forskellige funktioner i vores sortiment. Og fordi, der er så mange at vælge imellem, har vi peget tre mærker ud, som vi synes er rigtig flotte.

En Flowerpot lampe er en helt simpel lampe med runde og bløde linjer designet af Verner Panton. De fås i forskellige størrelser, farver og modeller, men en hvilken som helst Flowerpot lampe passer godt ind i den minimalistiske boligstil.

En Illumin lampe fra Dyberg Larsen er næsten en modsætning til Flowerpot lampen. En Illumin lampe efterlader et unikt udtryk i din bolig med dens noget særpræget udseende. Det er en efterspurgt lampe, og det er et stil- og kvalitetsfuldt design, du køber med en Illumin lampe.

En Drops lampe fra Halotech er en mundblæst serie af pendler i opalglas. Vi forhandler mange forskellige størrelser, og de kan fås i forskellige farver og designs. Det betyder, at der er en større chance for, at du som kunde kan finde en Drops lampe, der tiltaler dig.

Se vores lamper i butikken

Kom ud i butikken i Terndrup og se vores udvalg af lamper. Det er altid rart at se, hvordan en lampe ser ud, når den er hængt op over f.eks. en spisebord.
Vores medarbejdere vil hellere end gerne tage dig en tur med rundt i butikken og vise dig vores forskellige lamper, der kunne være interessante for dig baseret på dit behov for belysning. Vi har det meste fra HAY, &tradition, MUUTO, HaloTech, Frandsen Lightning, Dyberg-Larsen, Lampefeber og mange andre leverandører.

Køb din lampe online her på webshoppen

Ved du allerede, hvilken lampe du skal have, er det nemt og hurtigt at bestille den her på webshoppen. Læn dig tilbage og den bliver leveret til din dør.

Har du spørgsmål til vores lamper?

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk med dine spørgsmål. Vores medarbejdere vil gøre deres bedste for at besvare din henvendelse.

Fandt du ikke den lampe, du ledte efter? - Så prøv IDE.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.