Skab den rigtige belysning i hjemmet med den rigtige lampe

Der findes så mange forskellige lamper, at det kan være en umulig opgave at gå på jagt efter den helt rigtige lampe. Men belysning skal der jo være. Hos IDEmøbler Max Jessen har vi ganske vidst også et stort udvalg af lamper. Er du på udkig efter en bordlampe, gulvlampe, loftslampe eller væglampe, har vi den rette til dig. Gå en tur i forretningen og se alle de udstillede lamper eller gå direkte vores store belysningsafdeling og få hjælp af vores faguddannede personale.

Lamper er et uundværligt stykke af dit hjem. Belysning i hjemmet er især vigtigt i de mørke vintermåneder, hvor solen ikke er oppe i mange timer i løbet af dagen. En bordlampe passer godt til kontoret på skrivebordet eller på et lille bord inde i stuen. En gulvlampe stiller de fleste i nærheden af lænestolen, så der er god belysning, når du skal sidde og læse avisen, eller hvis du skal læse en god bog for barnebarnet siddende på dit skød. Hvis hjertet begærer en loftslampe over f.eks. spisebordet, har vi mange smukke modeller til dig, som du kan vælge imellem. Er du i pladsmangel ved skrivebordet netop pga. din bordlampe eller andre ting, kan du nemt skifte den ud med en væglampe i stedet.

Halo Design, Lampefeber, Frandsen Lightning eller Dyberg Larsen?

Vi har som sagt mange lamper med forskellige funktioner i vores sortiment. Og fordi, der er så mange at vælge imellem, har vi peget tre mærker ud, som vi synes er rigtig flotte.

En Bellevue lampe er en helt simpel lampe med runde og slanke linjer. De fås i forskellige størrelser, farver og modeller, men en hvilken som helst Bellevue lampe passer godt ind i den minimalistiske boligstil.

En Illumin lampe fra Dyberg Larsen er næsten en modsætning til Bellevue lampen. En Illumin lampe efterlader et unikt udtryk i din bolig med dens noget særpræget udseende. Det er en efterspurgt lampe, og det er et stil- og kvalitetsfuldt design, du køber med en Illumin lampe.

En Drops lampe fra Halotech er en mundblæst serie af pendler i opalglas. Vi forhandler mange forskellige størrelser, og de kan fås i forskellige farver og designs. Det betyder, at der er en større chance for, at du som kunde kan finde en Drops lampe, der tiltaler dig.

Se vores lamper i butikken

Kom ud i butikken i Terndrup og se vores udvalg af lamper. Det er altid rart at se, hvordan en lampe ser ud, når den er hængt op over f.eks. en spisebord.
Vores medarbejdere vil hellere end gerne tage dig en tur med rundt i butikken og vise dig vores forskellige lamper, der kunne være interessante for dig baseret på dit behov for belysning. Vi har det meste fra HaloTech, Frandsen Lightning, Dyberg-Larsen, Lampefeber og mange andre leverandører.

Køb din lampe online her på webshoppen

Ved du allerede, hvilken lampe du skal have, er det nemt og hurtigt at bestille den her på webshoppen. Læn dig tilbage og den bliver leveret til din dør.

Har du spørgsmål til vores lamper?

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk med dine spørgsmål. Vores medarbejdere vil gøre deres bedste for at besvare din henvendelse.

Fandt du ikke den lampe, du ledte efter? - Så prøv IDE.dk vi er medlem ak kæden og fører fuldt sortiment.