Stel

Find et udvalg af stel nedenfor. Hvidt porcelæn er den mest almindelige farve, du finder i et komplet stel. Den hvide farve skaber en let og luftig fornemmelse og får maden til at skille sig ud. Hvide tallerkener købes typisk en eller to gange i løbet af et liv, så tallerkenerne bør holde i mange år. Hvid er en klassisk og tidløs farve, der går godt til alle typer mad, så hvidt service er velegnet til servering af din treretters menu. En neutral farve som hvid passer til alle andre farver i din boligindretning. Hvis du har et sort eller brunt spisebord, så vælg sølv- eller guldmetallic mønstre på dit stel, så det passer perfekt til det. Hvis du bruger en farverig dug i spisestuen, så vælg lyse farver som orange eller rød på dit spisestel for at give et effektfuldt udtryk. Hvis du bruger en blomstret dug ved spisebordet, så vælg blomsterprint på dit porcelænsstel for maksimal effekt!
Stel

Dit spisestel, vi har et godt udvalg til dig

Opvask er en fast bestanddel i ethvert hjem. Men hvis du ikke har en opvaskemaskine, ville du måske ønske, at du havde et lager af plastiktallerkener. På den måde kan du efter hvert måltid bare tage en ny ren tallerken og smide den beskidte væk. Hvis du allerede har taget det næste skridt og er blevet fortrolig med opvaskebørsten, er et stativ den bedste løsning. Et stativ er et vigtigt redskab i ethvert køkken, der ikke har en opvaskemaskine. Det er designet til at holde opvasken, mens den bliver vasket op i hånden i vasken eller på køkkenbordet. Stativer kan være lavet af mange forskellige materialer, herunder plast, rustfrit stål og træ. De findes også i mange størrelser og former - nogle er designet til brug i vasken eller oven på bordpladen, mens andre er beregnet til at blive monteret inde i skabe eller under bordplader for nem adgang, når der er brug for det.


Stel til enhver stil

En hvid og strøget dug med et lige så hvidt stel ser ikke bare elegant ud, men også indbydende og stilfuldt. Fuldend borddækningen med friske blomster i en vase, tændte stearinlys og hjemmelavede bordkort for at vinde prisen som årets vært eller værtinde. I dag er det mere almindeligt at servere maden på en smuk tallerken - og helst på et matchende stel. En hvid og strøget dug med et lige så hvidt stel ser ikke bare elegant ud, men også indbydende og stilfuldt. Fuldend borddækningen med friske blomster i en vase, tændte stearinlys og hjemmelavede bordkort for at vinde prisen som årets vært eller værtinde.


Skal du vælge klassisk hvidt eller moderne stentøj til dit bord?

Stentøjsservice er et stilfuldt alternativ til det traditionelle hvide service. Stentøj havde sin storhedstid for et par årtier siden og gør nu comeback; det er højeste mode lige nu. Et stentøjsstel vil med garanti få enhver borddækning til at skille sig ud, uanset hvilken lejlighed du bruger det til. Uanset om det er en blandet kålsalat med ristede frø eller en almindelig ostesandwich, vil det se bedre ud på stentøj. Stentøjsstel findes i mange forskellige farver og designs, så de er nemme at matche med enhver køkkenstil. Du kan finde et, der matcher din boligindretning, eller du kan vælge et, der komplimenterer dit køkkens andre apparater og bordplader.


Det gode spisestel

Et stel af god kvalitet kan være med til at skabe en følelse af luksus ved måltiderne, selv på en tirsdag. Købt pizza eller lasagne smager bedre, når den serveres på fint porcelæn. Du bør give det en chance. Morgenmad, frokost og aftensmad bliver aldrig det samme igen, når du har et smukt stel. Og det gode ved porcelæn af god kvalitet er, at det holder sig pænt i årevis - uanset hvor ofte du bruger det! Ridser fra knive er ikke særlig kønne og er næsten pinlige, når vennerne er inviteret til middag.Stentøjsstel er holdbare nok til at blive brugt hver dag uden at bekymre sig om skår eller ridser.
Spisesæt fås i en bred vifte af stilarter, så du kan vælge det, der passer bedst til dit hjem.

Lad os se det i øjnene: Vi lever i en tid, hvor vi spiser flere måltider ude end nogensinde før. Uanset om det er på grund af arbejdet, eller fordi vi gerne vil spare tid ved at bestille takeaway, er det blevet mere og mere populært at spise ude i de senere år. Hvis vi skal bruge penge på restaurantmad, bør vi kunne nyde den med stil! Det gode ved at have sit eget stel er, at man kan bruge det, når man vil - uanset om man er vært for et formelt middagsselskab eller bare spiser pizza med sine børn efter skole!