Fade & Skåle

Kolde og varme retter, snacks, salater, kager og desserter smager bedre, når de serveres på et stort fad eller i små serveringsskåle. Hos Max Jessen har vi et bredt udvalg af fade og skåle i forskellige stilarter, farver og former, så du kan dække middagsbordet i din egen stil. Vi har alt fra klassiske hvide porcelænsfade til farverige melamintallerkener til picnic. Du kan vælge mellem traditionelle former med håndtag eller moderne versioner uden håndtag. Vi tilbyder dig også smukke keramiske serveringsskåle til varm mad som risotto eller pastasalat.
Fade & Skåle

bredt udvalg af fade og skåle, der er ideelle til at skabe smukke madpræsentationer.

Hvis du for eksempel har brug for en ny frugtskål, fordi din gamle er gået i stykker eller har udtjent sin levetid, eller hvis du vil pifte din morgenmad op med en farverig skål eller udskifte dine gamle serveringsfade, er der en god chance for, at du finder noget, der falder i din smag blandt vores udvalg. Vi har både store og små skåle, som du kan bruge til lige det, du har lyst til. Brug dem som kageskåle, morgenmadsskål, salatskål og meget mere. Vi har ofte et udvalg af små glasskåle, som du kan bruge som snack- eller dessertskåle. En lille glasskål med låg kan bruges som sukkerskål og også til andre krydderier - for eksempel kan en lille træskål med salt være en smagfuld tilføjelse til middagsbordet.


Find skåle og serveringsfade i mange forskellige farver og stilarter.

Vi har masser af forskellige farver i vores kollektion, så du kan nemt finde en, der passer perfekt til dit køkkens farveskema. Vores keramikskåle er velegnede til alt fra opbevaring af mad i køleskabet til servering af måltider på bordet. De er også gode at spise af, da de er nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine! Vores kollektion af serveringsfade og skåle omfatter en bred vifte af stilarter. Du finder et udvalg af store fade og salatskåle i mange forskellige farver og mønstre, så du kan dække et bord, der afspejler din personlige smag. Vælg for eksempel elegante sorte og hvide skåle, hvis du vil lade den farverige mad tale for sig selv. Eller skru op for farverne og detaljerne med prikker, striber eller andre fine mønstre.


En lille skål til salt eller sukker i køkkenet

Hvis du leder efter noget, der kan supplere dine eksisterende serveringsdele, har vi masser af muligheder for dig! For eksempel har vores frugtskåle klare farver, som vil gøre ethvert måltid mere interessant. Hvis du er vært for en fest med mange forskellige smagsoplevelser, så prøv vores Melamine Serveware Collection for dens alsidighed. Disse farverige fade findes i forskellige former og størrelser, så alle gæster kan finde lige det, de har brug for til at servere for sig selv fra denne buffet. Stentøj er ideelt til servering af mad, fordi det holder godt på varmen, og den grove overflade gør det nemt at gribe om, når det er varmt. Stentøj er også holdbart nok til at modstå daglig brug i køkkenet eller ved bordet, hvilket gør det til en fremragende tilføjelse til enhver køkkensamling.


Skab et rustikt og elegant look ved at bruge keramikfade og stentøjsskåle

Vores udvalg af stentøjs- og keramikskåle omfatter både store serveringsfade og mindre skåle. Den eneste grænse for, hvordan de kan bruges, er dig. Brug et keramisk stentøjsfad eller en salatskål til at give hverdagens måltider en rustik elegance; skab smukke farvekontraster ved at bruge en stor keramisk skål til suppe; eller brug små lerskåle til tapas. Flere af vores keramikskåle er fra samme serie, så du kan mikse og matche et skålsæt med forskellige størrelser og farver og stadig bevare et stilfuldt look. Du kan også skabe kontrast ved at blande stentøj og porcelæn med glas- og træskåle for at skabe dit eget personlige serveringsskålesæt. Stentøj er et traditionelt ler, der er blevet brændt ved høje temperaturer, indtil det bliver fast.
Et så bredt udvalg af køkkentilbehør 

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af skåle til servering og fremvisning af mad. Vores skåle er fremstillet af en række forskellige materialer, herunder porcelæn, stentøj, glas og træ. Vi tilbyder også en række forskellige størrelser, farver og stilarter, så du kan finde den perfekte skål til at supplere din samling. Uanset om du serverer pasta eller suppe, har vores samling af tallerkner helt sikkert noget for enhver smag. Vælg mellem keramiske middagstallerkener med designs, der matcher ethvert tema. Vi har også serveringsfade i en række forskellige farver og stilarter, så du kan finde den perfekte størrelse til dine behov. Max Jessens kollektion af håndmalede skåle vil se godt ud på enhver borddækning. Vores håndmalede skåle er lavet af porcelæn og er dekoreret med farverige mønstre og designs for ekstra flair.