Dækkeservietter

Vores udvalg af dækkeservietter er designet til at matche alle typer borde. Vores dækkeservietter er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom hør og bomuld, hvilket sikrer, at de er holdbare og langtidsholdbare. Vi tilbyder et udvalg af dækkeservietter til ethvert behov og ønske. Uanset om du foretrækker grå, sorte eller blå dækkeservietter, så har vi dem. Dækkeservietter beskytter bordet og gør en stor forskel for udseendet. Vi tilbyder også dækkeservietter i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem små, mellemstore og store størrelser, så du får en perfekt pasform til dit bord. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at få nye, hvis du skifter bord i fremtiden!
Dækkeservietter

Dækkeservietter er en gave til køkkenet

Et fint egetræsbord kan ikke tåle meget mere. Hvis du har et træbord, er kafferinge og kødsovs pletter et mareridt at fjerne. Pletter på et træbord er umulige at fjerne og får hurtigt bordet til at se slidt ud. Der er to ting, du kan gøre for at undgå grimme pletter på dit bord: Du kan enten bevæge dig meget langsomt og kontrolleret for at undgå at spilde, eller du kan købe dækkeservietter til hele familien.


Funktionalitet og design er to vigtige aspekter ved ethvert produkt

Dækkeservietter er en elegant måde at beskytte dit bord mod pletter på. De er ikke bare praktiske, men også dekorative og fås i mange forskellige farver og stilarter. Dækkeservietter giver ethvert bord en følelse af enhed og harmoni ved at give et samlende tema, der ser godt ud med enhver indretningsplan. De er også med til at beskytte bordet mod pletter fra madvarer som ketchup eller chokoladesirup, der som regel ender i børnenes hænder, når de spiser ved middagsbordet.


Køkkentilbehør til dit rum

Der findes mange forskellige typer dækkeservietter på markedet i dag, herunder dem af glas eller metal, der faktisk fungerer som bordskånere til varme retter; dem af plast, der findes i mange forskellige designs; dem af træ, der er lavet af ægte træfiner eller laminat; dem af stof, der er lavet af bomuld eller hør; dem af papir, der kan være både. Den beskytter både dit bord mod beskidte mærker og forhindrer maden i at glide fra din tallerken og ned på bordet. Derudover giver en dækkeserviet en flot kontrast mellem den hvide dug eller sofa og alt andet på den (glas osv.).

Alle former for dækkeservietter

Dækkeservietter er ikke kun praktiske, de er også dekorative. Det har Max Jessen sørget for. Her på siden tilbyder vi dig et bredt udvalg af smukke og funktionelle dækkeservietter. Fordi vi mener, at funktionalitet og design skal gå hånd i hånd, har vi valgt at tilbyde alle former for smukke dækkeservietter, der kan gøre din hverdag lettere. Dækkeservietter kan være prikken over i'et i din indretning - den sidste detalje, der giver dig lyst til at tilbringe flere timer i køkkenet. Dækkeservietten er et yderst nyttigt tilbehør til enhver borddækning. Den fungerer også som et ideelt supplement til rustikke eller naturlige borddækninger.
Et så bredt udvalg af køkkentilbehør 

Når du vælger dækkeservietter, er der ingen grund til at holde sig til neutrale eller tidløse farver. Dækkeservietter koster ikke meget, så du har nemt råd til at skifte dem ud, når du bliver træt af farveskemaet. I øjeblikket er pastelfarver et hit; især støvet lyserød er tilbage på mode. Mange tror måske, at lyserød er en pigefarve, men når du først ser dit hjem med lyserøde detaljer, kan du ikke forestille dig at leve uden - og det gælder for alle køn. Disse dækkeservietter vil med garanti sætte et personligt præg på din spisestue.