Spejle

Spejle er en fantastisk måde at få dit hjem til at se mere rummeligt og elegant ud. De kan også bruges til at tilføje dybde og dimension til et rum, samt reflektere lys og få et rum til at se lysere ud. Spejle er en vigtig del af enhver boligindretning. Her kan du finde nye spejle, der kan tilføje dybde og dimension til ethvert rum og afspejle stilen i dit hjem. Hvis du har brug for nye dekorationer, der passer til dit nye spejl, kan du fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilfuldt og altid dekorativt boligtilbehør. Spejle er en fantastisk måde at få dit hjem til at se mere rummeligt og elegant ud. De kan også bruges til at tilføje dybde og dimension til et rum, samt reflektere lys og få et rum til at se lysere ud.
Spejle

Dit personlige præg

Her kan du finde nye spejle, der kan tilføje dybde og dimension til ethvert rum og afspejle stilen i dit hjem. Hvis du har brug for nye dekorationer, der passer til dit nye spejl, kan du fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilfuldt og altid dekorativt boligtilbehør. Spejle er en fantastisk måde at tilføje dybde og dimension til ethvert rum. De afspejler stilen i dit hjem og kan fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilfuldt og altid dekorativt boligtilbehør. Hvis du har brug for nye dekorationer, der passer til dit nye spejl, kan du fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilfuldt og altid dekorativt boligtilbehør.

Spejlets funktioner

Spejle er en fantastisk måde at få dit hjem til at føles større, lysere og mere rummeligt. Spejle kan bruges i alle rum, fra badeværelset og soveværelset til stuen og køkkenet. Den mest populære form for spejl er det klassiske firkantede spejl - denne type spejl passer overalt i hjemmet og til enhver ejer. For et mere romantisk look kan runde spejle være et godt køb - de fås med eller uden rammer, afhængigt af hvor dekorativt du vil have det. Rammerne kan være meget dekorative, og nogle kommer endda i abstrakte, kunstneriske designs, så din personlige stil kan skinne igennem.


Typer af spejle

Spejle findes i alle mulige former og størrelser. Firkantede, aflange, runde, kreative og små. Uanset hvad du er på udkig efter, har Max Jessen en god løsning til dig. Se for eksempel de smukke og populære modeller med metalramme, eller et gulvvippespejl til entreen, der kan vinkles, så det ser ud, som om rummet er større end før. I stuen kan det både være praktisk og en del af din æstetik. Vores Cobber-designspejle er smukke og et elegant kunstværk i sig selv og kan få enhver kedelig væg til at se fantastisk ud. I Snehvide er spejle forbundet med forfængelighed - men dit hus kan også blive næsten magisk forvandlet til at se lysere og meget større ud, hvis du bruger dem på de rigtige vægge. Max Jessen har et udvalg, der passer til enhver smag.
Dekorer din væg

Et stort spejl kan være en god tilføjelse til dit hjem, uanset om det er til badeværelset eller til et andet rum i huset. De store spejle er perfekte til vægmontering, så man kan se sig selv i fuld figur - en stor hjælp i en travl hverdag, hvor man skal sikre sig, at alt er på plads. Familiens teenagedatter kan hurtigt tjekke, at håret sidder, som det skal, inden hun styrter ud ad døren til skole, og når du styrter af sted kort tid efter, kan du sikre dig, at det tøj, du har sat sammen, rent faktisk matcher, at der ikke er pletter, huller eller andet, som du ville blive irriteret over, når du kommer på arbejde. Nogle af de store spejle fra gulv til loft kan være både pladsbesparende og praktiske, når man f.eks. støvsuger.
Spejle til hvert rum

Max Jessens mange spejle findes i alle størrelser og farver, fx de minimalistiske spejle, der nemt kan integreres som en del af det eksisterende look, og som findes i neutrale farver som sort, hvid, sølv og guld. Nogle af vores spejle har fødder og kan derfor stå selv. Denne type spejl kan stå på dit badeværelsesbord og blive dit nye yndlingsmakeupspejl, der sikrer en fejlfri makeup. Hvis du vil have et mere moderne spejl, så vælg vores firkantede spejle eller runde spejle. Disse typer spejle fås i forskellige størrelser og farver. Du kan nemt sætte dem op på væggen i dit badeværelse eller bruge dem som rumdeler ved at placere flere spejle ved siden af hinanden. Det rektangulære Max Jessen-spejl er en god tilføjelse til dit hjem, hvis du ønsker noget klassisk og sofistikeret. Denne type spejl er perfekt til ethvert rum, fordi det passer ind i enhver stil uden problemer! Spejle tjener mange formål og kan nemt passe ind i ethvert rum i hjemmet, f.eks. soveværelset, gangen, badeværelset eller hvor du nu har brug for dem. Fælles for alle spejle er, at de ud over deres åbenlyse funktionalitet også ser godt ud i dit hjem og nemt kan matche din eksisterende boligindretning. Drømmer du om lidt fornyelse? Prøv at indrette med spejle på steder, hvor du normalt ikke ville sætte dem. Det lukker mere lys ind og får samtidig rummet til at se større ud - et smart trick til små rum. Det er en nem måde for studerende at få en lille lejlighed til at virke større på, men det kan også fuldende udseendet i et hjem, du har boet i i årevis. Et spejl for lidt kan virkelig gøre en forskel, men man kan sjældent få for mange  Drømmer du om lidt fornyelse? Prøv at indrette med spejle på steder, hvor du normalt ikke ville sætte dem. Det lukker mere lys ind og får samtidig rummet til at se større ud - et smart trick til små rum. Det er en nem måde for studerende at få en lille lejlighed til at virke større på, men det kan også fuldende udseendet i et hjem, du har boet i i årevis. Et spejl for lidt kan virkelig gøre en forskel, men man kan sjældent få for mange...