Til Væggen

Max Jessen-vægdekorationerne er lavet af materialer af høj kvalitet og leveres altid i god stand. Du kan vælge mellem mange forskellige billeder, men også mellem andre dekorationsgenstande som plakater, prints og klistermærker. Vi har et bredt udvalg af billeder til enhver smag, men også til forskellige rum. Samlingen af vægdekorationer giver dig masser af plads til kreativitet, når du indretter dit hjem. Hvis du leder efter inspiration, tilbyder vi tips til, hvordan du kan dekorere med vægdekorationer, og hvordan du hænger dem op på væggen. At hænge et billede eller en plakat op på væggen er en nem måde at tilføje farve og personlighed til din indretning. Måske er det derfor, de fleste af os fokuserer på at dekorere vores stuevægge, da det i mange tilfælde er hjemmets hjerte; hvor vi slapper af i vores eget selskab og nyder tiden med venner og familie. Hos Max Jessen har vi masser af vægdekorationer, som du kan gå på opdagelse i, når du leder efter vægdekorationer til stuen. Men du kan faktisk bruge vægdekorationer i alle rum, hvor du ønsker at skabe en god atmosfære. Pift for eksempel spisestuen eller køkkenet op med en dekorativ væg, eller giv dit badeværelse et spændende twist med vægdekorationer.
Til Væggen

Hvad med et nyt spejl?

Har du lyst til at forny dit hjem for meget få penge? Så tag et kig her i vores galleri, hvor du finder smukke og smarte vægdekorationer. Spejle er en fantastisk måde at få dit hjem til at føles større, lysere og mere rummeligt. Spejle kan bruges i alle rum, fra badeværelset og soveværelset til stuen og køkkenet. Den mest populære form for spejl er det klassiske firkantede spejl - Hvis du har brug for nye dekorationer, der passer til dit nye spejl, kan du fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilfuldt og altid dekorativt boligtilbehør.

Galleri til hvert rum

Hvis du vil dekorere din stue eller dit kontor, så tjek vores udvalg af grafiske plakater, hvor du finder mange forskellige designs og farver. Der er plakater for enhver smag. Uanset om du vil have dyremotiver, ordsprog eller noget helt andet. Vores små, nostalgiske billeder med gamle, velkendte motiver kan hænges op på væggen eller placeres på skrivebordet, natbordet osv. De er et must-have, hvis du kan lide retrostil og kan lide at mindes en svunden tid. Vores kollektion af grafiske plakater bliver stadig mere populær blandt kunderne, fordi den giver dem mulighed for at udtrykke deres individualitet og kreativitet på en original måde. Hvis du vil forvandle dit hjem til et galleri med kunstværker, der afspejler din personlighed og dine præferencer, så er vores plakater bestemt værd at overveje, da de vil gøre ethvert interiør mere interessant.


Det helt rigtige billede

Hos Max Jessen finder du et bredt udvalg af produkter, der giver dig mulighed for at personliggøre dit hjem. Ud over plakater sælger vi også en bred vifte af spændende og sjove vægdekorationer. Du kan f.eks. købe et næsehornstrofæ eller et rensdyr, som er perfekt til børneværelset. Match vores forskellige produkter i dine yndlingsfarver, eller hvorfor ikke skabe din egen stil ved at mikse og matche forskellige produkter fra vores sortiment. Her i vores galleri finder du vægmonterede trofæer i forskellige materialer og former; en genstand i rummet, som du kan være sikker på, at folk vil lægge mærke til.
Dekorer din væg

Et dekorativt billede og en smuk plakat komplimenterer enhver væg. Billeder og plakater er en nem og budgetvenlig måde at sætte et personligt præg på dit hjem - og da plakater ikke er den dyreste udgift, kan du roligt udskifte dem, når dit hjem trænger til en opfriskning. Vi samarbejder med nogle af de største og mest moderne leverandører på markedet, så uanset om du leder efter noget abstrakt, klassisk eller moderne, kan du finde det her. Tjek vores online-sortiment eller kig forbi butikken, hvor vi hele tiden opdaterer med nye produkter.
Galleri til dit hjem

Hvis du har et stort rum, der skal dekoreres, vil et af vores smukke malerier gøre tricket. Find dit yndlingsbillede, og hæng det et sted, hvor du kan nyde dit køb hver dag. Forestil dig at åbne øjnene hver morgen til synet af dit yndlingsmaleri - det kan kun blive en god dag. Plakater er en fantastisk måde at personliggøre dit hjem på. Giv dine vægge lidt farve med vores plakater! Uanset om du er på udkig efter noget enkelt eller noget mere detaljeret, har vores kollektion noget for enhver smag. Vi har tusindvis af designs fra forskellige kunstnere, der passer til enhver stil eller smag. Fra minimalistiske kunsttryk til farverige abstrakte plakater, vi tilbyder noget for enhver smag og stil!  Hvis du elsker kunst, vil du elske vores kollektion af plakater. Med en bred vifte af stilarter og farver at vælge imellem, er du sikker på at finde det perfekte værk til dit hjem eller kontor. Uanset om du vil have et accentstykke eller noget til at fylde en tom vægplads, har vi det, du leder efter. Kunstværker gør et rum levende. Det tilfører personlighed og karakter og giver dit hjem eller kontor en følelse af identitet. Vores plakater tilføjer et strejf af stil og farve til ethvert rum i dit hjem eller på dit kontor og giver det sin egen personlighed. Vores plakater er også gode gaver til venner og familiemedlemmer, der interesserer sig for kunst og design - de er vidunderlige fødselsdagsgaver, julegaver eller endda bryllupsgaver!