Vaser

Vaser er et smukt og dekorativt stykke kunst, som tager sig godt ud i vindueskarmen, på spisebordet eller skænken. Små vaser med plads til en enkelt rose eller en anden smuk blomst kan placeres på steder i hjemmet, hvor der måske ikke er så meget plads, fx i en meget smal vindueskarm eller på en lille hylde. Store vaser med plads til en stor buket er praktiske at have, når man bliver overrasket med en velduftende buket på sin fødselsdag eller som værtindegave ved særlige lejligheder. Det er også praktisk at have et lille udvalg af vaser i forskellige størrelser i hjemmet, så du altid kan finde den rigtige størrelse til din buket. Hvis du er vært for et middagsselskab, er det rart at kunne matche dugen og servietterne med blomstervasen for at skabe en harmonisk borddækning. Hvis du køber alle vaserne i Cylindrical-serien, vil du altid kunne få plads til buketten på bordet. Vaser har eksisteret i tusindvis af år og er stadig populære i dag, fordi de giver os mulighed for at bringe naturen indendørs: blomster tilføjer farve, tekstur og duft til vores bolig, og selv tørrede blomster kan bringe rustik charme ind i vores hjem.
Vaser

Boligtilbehør skaber stemning

Uden tilbehør til boligen ser rummene halvtomme ud, når de blot har de store og nøgne møbler stående. Det giver hjemmet et dekorativt touch, at du pynter sofaen med et par flotte puder, og måske skal du have et tæppe under sofabordet. En gulvlampe i hjørnet sammen med lænestolen og bogreolen spreder en hyggelig stemning i hjørnet. Skænken er et fortrinligt møbel til at stille en vase med en buket blomster, og det er med til at pifte hele rummets atmosfære op.

Er brugskunst vigtigt?

Dit hjem er blevet indrettet med alle de store essentielle møbler, men der mangler noget… Der mangler et eller andet… Men hvad? Hos Max Jessen ved vi godt, hvad du mangler. Du mangler lidt boligtilbehør til at skabe et personligt hjem med en god stemning. Hvis du pynter hjemmet med f.eks. lamper, puder, tæpper, vaser og krukker, bliver din bolig pludseligt langt mere unik, hjemlig og smuk. Tilbehør til boligen kan redde enhver indretning. Boligtilbehør er simpelthen prikken over i’et.De dekorative elementer

Uden boligtilbehør ser rummene halvtomme ud med kun de store, nøgne møbler. At pynte sofaen med et par fine puder giver et dekorativt touch til dit hjem, og måske har du brug for et tæppe under sofabordet. En gulvlampe i hjørnet sammen med lænestolen og bogreolen vil skabe en hyggelig atmosfære i hjørnet. Skænken er et fremragende møbel at stille en vase med en buket blomster i, og det bidrager til stemningen i hele rummet. At tilføje et par farver eller nogle dekorative elementer kan gøre hele forskellen i indretningen af dit hjem:

Gør lidt, for en stor forskel

Vi har et stort udvalg af boligtilbehør, stort som småt, der kan hjælpe dig med at personliggøre din indretning. I stuen kan du vælge et tæppe til under sofabordet for at tilføje varme og hygge til ethvert rum. Som et supplement til tæppet kan du også vælge en plaid eller pyntepude til sofaen, som i farveinteraktion med tæppet kan skabe en rød tråd eller fungere som et element, der kan skille sig ud i en helt anden farve. For at fuldende den hyggelige stemning kan resten af stuen pyntes med små nipsting som stearinlys, lysestager og figurer. Husk, at selv den mindste ting gør en forskel for det samlede billede og indretningen.
Din bolig, din smag, din atmosphære 

Et hjem er meget mere end bare møbler. Det, der gør et hjem til et hjem, er de små detaljer - det finurlige boligtilbehør, der tilføjer et personligt præg. Nogle mennesker indretter deres hjem med antikviteter eller arvestykker - andre indretter med kunst og malerier. Men det, der gør din indretning unik, er den personlige forbindelse til de ting, du indretter med. Det kan være en vase, du har fået af din bedre halvdel, bøger, du tidligere har læst, eller inspirerende plakater. Gå på opdagelse i vores store udvalg af boligtilbehør, og lad dig inspirere af de mange muligheder. Vi har alt fra ure, lamper og billedrammer til puder og tæpper. Du finder alle mulige forskellige stilarter fra retro til moderne design, så du nemt kan opdatere dit rums udseende uden at skulle bruge for mange penge på nye møbler eller inventar. Uanset om det er en gave til en anden eller noget særligt til dig selv - om det er jul, fødselsdag eller bare fordi - har vi masser af ideer til gaver, der vil få nogen til at smile, når de åbner dem på deres særlige dag!