Skåle

Hvis du leder efter dekorative bakker og skåle, er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af dekorative fade og skåle i porcelæn, som er perfekte til dit næste middagsselskab eller feriearrangement. At indrette sit hjem behøver ikke at være kompliceret, men det kræver en vis indsats, hvis man vil have det til at se smukt og sammenhængende ud. Der er mange måder at skabe et hyggeligt hjem på. Du kan fylde sofaen med plaider og bløde puder. Du kan sætte stemningen med stearinlys og blomster i vaser. Og du kan bruge et af de dekorative fade, du finder her på siden, til at sætte små ting sammen for at skabe et sammenhængende og dekorativt look. For hygge handler i virkeligheden om at indramme indretningen, så den afspejler din stil på en personlig og konsekvent måde. En af de ting, vi især godt kan lide ved dekorative bakker, er, at de ikke kun er til pynt. De er derfor perfekte til dem, der leder efter dekorative ting til hjemmet, og til dem, der leder efter praktiske fade og skåle.
Skåle

Boligtilbehør skaber stemning

Uden tilbehør til boligen ser rummene halvtomme ud, når de blot har de store og nøgne møbler stående. Det giver hjemmet et dekorativt touch, at du pynter sofaen med et par flotte puder, og måske skal du have et tæppe under sofabordet. En gulvlampe i hjørnet sammen med lænestolen og bogreolen spreder en hyggelig stemning i hjørnet. Skænken er et fortrinligt møbel til at stille en vase med en buket blomster, og det er med til at pifte hele rummets atmosfære op.

Er brugskunst vigtigt?

Dit hjem er blevet indrettet med alle de store essentielle møbler, men der mangler noget… Der mangler et eller andet… Men hvad? Hos Max Jessen ved vi godt, hvad du mangler. Du mangler lidt boligtilbehør til at skabe et personligt hjem med en god stemning. Hvis du pynter hjemmet med f.eks. lamper, puder, tæpper, vaser og krukker, bliver din bolig pludseligt langt mere unik, hjemlig og smuk. Tilbehør til boligen kan redde enhver indretning. Boligtilbehør er simpelthen prikken over i’et.De dekorative elementer

Uden boligtilbehør ser rummene halvtomme ud med kun de store, nøgne møbler. At pynte sofaen med et par fine puder giver et dekorativt touch til dit hjem, og måske har du brug for et tæppe under sofabordet. En gulvlampe i hjørnet sammen med lænestolen og bogreolen vil skabe en hyggelig atmosfære i hjørnet. Skænken er et fremragende møbel at stille en vase med en buket blomster i, og det bidrager til stemningen i hele rummet. At tilføje et par farver eller nogle dekorative elementer kan gøre hele forskellen i indretningen af dit hjem:

Gør lidt, for en stor forskel

Vi har et stort udvalg af boligtilbehør, stort som småt, der kan hjælpe dig med at personliggøre din indretning. I stuen kan du vælge et tæppe til under sofabordet for at tilføje varme og hygge til ethvert rum. Som et supplement til tæppet kan du også vælge en plaid eller pyntepude til sofaen, som i farveinteraktion med tæppet kan skabe en rød tråd eller fungere som et element, der kan skille sig ud i en helt anden farve. For at fuldende den hyggelige stemning kan resten af stuen pyntes med små nipsting som stearinlys, lysestager og figurer. Husk, at selv den mindste ting gør en forskel for det samlede billede og indretningen.
Din bolig, din smag, din atmosphære 

Et hjem er meget mere end bare møbler. Det, der gør et hjem til et hjem, er de små detaljer - det finurlige boligtilbehør, der tilføjer et personligt præg. Nogle mennesker indretter deres hjem med antikviteter eller arvestykker - andre indretter med kunst og malerier. Men det, der gør din indretning unik, er den personlige forbindelse til de ting, du indretter med. Det kan være en vase, du har fået af din bedre halvdel, bøger, du tidligere har læst, eller inspirerende plakater. Gå på opdagelse i vores store udvalg af boligtilbehør, og lad dig inspirere af de mange muligheder. Vi har alt fra ure, lamper og billedrammer til puder og tæpper. Du finder alle mulige forskellige stilarter fra retro til moderne design, så du nemt kan opdatere dit rums udseende uden at skulle bruge for mange penge på nye møbler eller inventar. Uanset om det er en gave til en anden eller noget særligt til dig selv - om det er jul, fødselsdag eller bare fordi - har vi masser af ideer til gaver, der vil få nogen til at smile, når de åbner dem på deres særlige dag!