-25%
Bahne rund potte, blå
Bahne rund potte, 2 varianter

Pris: 149,00 DKK

Tilbudspris 111,75 DKK

-25%
Bahne Flowerpot face skjuler
Bahne face skjuler

Pris: 69,00 DKK

Tilbudspris 51,75 DKK

-25%
Bahne rund potte, grøn
Bahne rund potte, blågrøn

Pris: 39,00 DKK

Tilbudspris 29,25 DKK

-25%
Bahne face skjuler/lysestage
Bahne face skjuler/lysestage

Pris: 69,00 DKK

Tilbudspris 51,75 DKK

Ferm Living Tuck vase
Ferm Living Tuck vase
1.599,00 DKK
Hay plant pot
HAY Plant Pot, XXL
349,00 DKK
HAY Plant Pot, XL
HAY Plant Pot, XL
299,00 DKK
HAY Plant Pot med underskål
HAY Plant Pot, L
229,00 DKK
HAY Plant Pot med underskål
HAY Plant Pot, Medium
129,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Krukker

Pynt din vindueskarm med en krukke med blomster.

Små krukker med en lille blomst eller to er f.eks. ideelle til vindueskarmen. Det ser godt ud med en elegant krukke i vindueskarmen med et par flotte hardbackbøger liggende ved siden af. Vindueskarmen er et område, der alligevel ikke er så praktisk anvendeligt, og det er derfor perfekt til at pynte med lidt grøn stemning. Når du bliver overrasket med en rose, vil det også se pænt ud at kunne putte den i en af dine små krukker og placere den på skænken ved siden af familiebilledet.
Men hos ILVA Max Jessen mener vi ikke, at vaser bare er noget, man bruger til opbevaring og præsentation af blomster - vaser og blomsterkrukker er kunst og en pyntegenstand i sin rene form.

Store krukker til dine store planter

Pift hele dagligstuen op med store planter. Store krukker er nødvendige til dette formål. En stor grøn plante i hjørnet af rummet fylder tomrummet rigtig godt ud, og hvis det er en flot krukke er idéen fuldendt. Hos ILVA Max Jessen har vi et stort udvalg af krukker til planter, både små krukker og store krukker og i forskellige farver, designs og mål. Krukker er også en økonomisk overkommelig måde at sætte sit præg på boligindretningen på.

Se vores urtepotter og krukker i butikken

Du skal være mere end velkommen til at besøge vores butik i Terndrup og få en masse inspiration til din boligindretning. Vi har et stort udvalg af vaser og krukker, og der er ingen tvivl om, at du vil kunne finde en vase eller krukke, der vil se flot ud i dit hjem.

Køb dine nye krukker online her på webshoppen

Køb dine vaser og krukker her på webshoppen. Vi sørger for, at de bliver pakket godt ind, så de ankommer uskadt hjemme hos dig.

Kontakt os for hjælp

Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail til terndrup@ilva.dk, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Fandt du ikke den vase, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/krukker hvor du kan søge videre til inspiration til indretningen.