-15%
Square svævehylde hvid
Square svævehylde, Hvid

Pris: 315,00 DKK

Tilbudspris 267,75 DKK

-15%
Square svævehylde sort
Square svævehylde, Sort

Pris: 315,00 DKK

Tilbudspris 267,75 DKK

-15%
Square svævehylde eg
Square svævehylde, Hvidolieret eg

Pris: 365,00 DKK

Tilbudspris 310,00 DKK

Nimbus spejl fra Menu
Nimbus spejl fra Menu
7.995,00 DKK
Menu Afteroom Bænk
Menu Afteroom Bænk
9.995,00 DKK
J83 skammel designet af Jørgen Bækmark4
FDB J83 skammel sort
2.749,00 DKK
-18%
J83 skammel designet af Jørgen Bækmark
FDB J83 skammel design Jørgen Bækmark

Pris: 2.749,00 DKK

Tilbudspris 2.249,00 DKK

MUUBS Denver hylde
MUUBS Denver hylde
1.199,00 DKK
-40%
Casa knagerække i sortbejdset eg med 4 knager
Casa knagerække

Pris: 499,00 DKK

Tilbudspris 299,00 DKK

Muuto The Dots knage Sort
Muuto The Dots knage
149,00 DKK
Muuto Fiber Stool Tube
Muuto Fiber Stool Tube
1.295,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Pift entréen op med en stumtjener eller en fin bænk

Skab et godt førstehåndsindtryk. Der er mange ting, du kan gøre for at pifte entréen op. Du kan købe en tæppeløber, en loungestol eller et spejl. Vigtigst af alt er dog nok, at du har et sted at hænge dit overtøj og opbevare dine sko. Det kan f.eks. være en House doctor knagerække eller en Knax knagerække.

Du kan også kaste dig ud i en stumtjener eller et flot jerntøjstativtil entréen. De ser altid meget eksklusivt ud på den rå måde. En mulighed kunne også være at stille kurv i hjørnet til opbevaring af paraplyer, vandrestokken eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til indretningen af din entré. Gør noget ud af den - det er det første dine gæster ser, når de træder ind af døren til dit hjem.

Ny knagerække - MUUBS, Menu, Ferm, MUUTO Dots, House Doctor eller Knax?

En knagerække er et temmelig vigtigt redskab i din entré. Hvor skulle du ellers hænge alt dit over-tøj, når du kommer ind af døren?

En Sir James knagerække giver et farvespil til entréen, da knopperne på knagene er i forskellige farver. Denne knagerække er perfekt til især børnefamilier, da børnene kan få hver deres egen knag i en bestemt farve til deres jakke, og så synes de måske, at det er lidt sjovere selv at hænge jakken på plads, når de kommer hjem fra skole eller fra fodboldtræningen.

En House Doctor er mere simpel og stilrent i designet. House Doctor knagerækken fås også i mange forskellige farver, men designet er samme elegante udtryk. Knagerækken er smal, og den tager ikke ret meget plads med dens tidløse design. Den er gennemtænkt, praktisk og af høj kvalitet.

Se vores tilbehør til entréen i butikken

Kom gerne forbi vores butik i Terndrup på 7000 m2 og se alt vores tilbehør til entréen. Gå på opdagelse i vores flotte butik og find en masse inspiration til indretningen af din entré.

Fandt du ikke hvad du søgte? så find inspiration på ilva.dk/boligtilbehoer

Køb dit entrétilbehør online her på webshoppen

Når du har besluttet dig for, hvad du gerne vil købe af tilbehør til din entré, kan du nemt og hurtigt gøre det direkte her på webshoppen. Bestil og få leveret!

Få svar på dine spørgsmål

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ilva.dk med dine spørgsmål.