Bordlamper

Bordlamper er både dekorative og funktionelle, da du kan flytte dem, når du har brug for en ekstra lyskilde. Bordlamper er alsidige: De kan bruges i alle rum, og de findes i alle former og størrelser. Du kan finde alt fra farverige lyskæder til minimalistiske bordlamper med enkle designs, der ikke forstyrrer indretningen i dit hjem. Hvis du vil tilføje lidt farve til din stue eller dit soveværelse, hvorfor så ikke prøve en af vores farverige bordlamper? Vi har et omfattende udvalg af dekorativ belysning, der passer til enhver stil i hjemmet - fra funky til traditionel og alt derimellem.
Bordlamper

Find din nye lampe

Belysning er vigtig i hjemmet, fordi vi tilbringer så meget tid der. Det er især i de mørke tider om vinteren og efteråret, at vi er opmærksomme på, om vi har den rigtige belysning i vores hjem. Hjemmet har brug for mange lyskilder, og belysningen er mest behagelig, hvis lyset kommer fra flere forskellige retninger. Derfor er det en god idé at have bordlamper, pendler og gulvlamper, så de kan placeres i forskellige højder og overalt i rummet, så de supplerer hinanden. Det kan også være rart at have et par forskellige typer lamper, for eksempel en lampe, der står på et bord, men som også har en hætte, man kan lægge over hovedet, når man vil læse eller arbejde med noget om natten uden at forstyrre de andre i huset.


Bordlamper er praktiske

Sorte og hvide lamper er ofte populære, fordi de ikke skiller sig ud og ikke står i underlig kontrast til andre farver i rummet. På den anden side kan det være en god idé at bruge dine lamper til at bringe lidt farve ind i din indretning. Lamper i klare farver som gul, grøn eller blå er et iøjnefaldende element i din indretning. Og til børneværelser er det især godt at kigge efter lamper med lidt mere farve. Du finder også lamper i naturmaterialer, som passer godt ind i den traditionelle nordiske indretningsstil, hvor dæmpede farver er almindelige, og naturen får lov til at påvirke indretningen. Røgfarvede glaslamper passer også godt ind i mange forskellige stilarter.


Den helt rigtige lys

Uanset om du har brug for et skarpere lys på kontoret, et godt læselys ved sengen eller et behageligt lys ved fjernsynet, er det vigtigt, at din nye lampe passer ind i din indretningsstil uden at gå på kompromis med selve lyskilden. Før du investerer i en ny lampe, er det vigtigt at overveje, hvilken slags lys du ønsker, at lampen skal give. Vil du kunne læse i lyset, eller skal lampen bare skabe en hyggelig atmosfære på mørke dage? Typen af pære er også en vigtig faktor, når man skal vælge en ny lampe. Halogenlamper giver et klart hvidt lys og bruges ofte til læselamper eller arbejdsbelysning.
Lys til dit behov

Belysning er en vigtig faktor, når det gælder dit velbefindende. Det kan påvirke dit humør og den måde, du har det med dig selv på. Derfor har vi sammensat et udvalg af belysning, der omfatter alt det nødvendige for en god nats søvn, samt nogle ekstra ting, der får dit hjem til at føles mere som et hjem. Hvis du regelmæssigt arbejder eller studerer hjemme, har du brug for god arbejdsbelysning på dit hjemmekontor. Det er her, klassiske arkitektoniske lamper kommer ind i billedet. Deres design gør det muligt at placere dem på skrivebordet, uden at lampens fod kommer i vejen for din pc eller dine bøger, mens lyset rammer præcis der, hvor du har brug for det. Arkitektlamperne kan også justeres og tilpasses, så du altid får optimalt lys, selv om du skifter mellem at skrive på computeren eller læse bøger eller noter.
De mange muligheder af lamper

Max Jessen har et bredt udvalg af skrivebordslamper, der passer til både børn og voksne. Den rigtige lampe kan virkelig gøre en forskel på dit barns værelse, fordi den gør det lettere for dit barn at lave sine lektier eller læse stille i sengen. Hos Max Jessen finder du et bredt udvalg af smukke skrivebordslamper i forskellige former og farver. Generelt er den rigtige skrivebordslampe et must på både kontoret og børneværelset for større børn, der også skal bruge tid på lektier. Hos Max Jessen kan du finde skrivebordslamper i en række smukke farver, så dit barn ikke behøver at have en hvid eller sort skrivebordslampe. Vælg for eksempel en flot grøn eller gul skrivebordslampe for at tilføje lidt ekstra farve til dit barns værelse. Det er også en god idé at vælge en skrivebordslampe til dit barns værelse i et robust materiale, der kan holde til lidt af hvert - vælg for eksempel en skrivebordslampe i messing eller en anden type metal, der ikke så let går i stykker.  Vores udvalg af bordlamper giver dig mulighed for at finde præcis den lampe, der passer til din smag. Vi har alt fra traditionelle kontorlamper, der kan justeres efter behov, til smukke bordlamper, der er ideelle til et lille lampebord eller på en kommode nær sofaen. Du kan vælge mellem alle tænkelige farver. Du finder både klassiske hvide og sorte bordlamper, der passer ind de fleste steder uden at gøre det store væsen af sig, og du finder lamper i dristige, iøjnefaldende farver. Du finder en bred vifte af stilarter og priser, når du køber bordlamper. Hvis du er på udkig efter noget enkelt, som kan bruges i hele hjemmet, anbefaler vi vores udvalg af enkle bordlamper. De fås i mange forskellige størrelser og former og i mange forskellige overflader. De er perfekte til at tilføje blødt lys til ethvert rum eller sted, hvor du har mest brug for det. Hvis du vil tilføje noget flair til dit rum med et trendy lampedesign, så tag et kig på vores kollektion af lamper i moderne mid-century-stil. Disse smukke kunstværker er fremstillet i hånden af materialer af høj kvalitet som metal og glas, så de ser godt ud i ethvert rum eller miljø.