Havemøbler, som kan stå ude hele året

Cane-Line Nest loungestol i hvid

Hvilke havemøbler kan stå ude hele året?

Alle havemøbler har allerbedst af at blive taget ind når den hårde frost melder sin ankomst i Danmark, men der er flere havemøbler, som er produceret i materialer, som kan modstå mange vejrmæssige påvirkninger hele året rundt. 

Har du ikke mulighed for at sætte dine havemøbler ind vinteren over, fordi du måske bor i lejlighed med en mindre altan eller ikke har et skur i haven, så læs med her, hvor vi guider dig gennem holdbare og vejrbestandige havemøbler. 

Cane-Line Basket loungestol Cane-Line Basket loungestol
Cane-Line Basket sofaborde Cane-Line Basket sofaborde

HAVEMØBLER FRA CANE-LINE

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med havemøbler fra Cane-Line, så skal du tage et kig på det store udvalg herfra. Cane-Line producerer mange af deres havemøbler i Weave® på en stærk aluminiumsramme, i polyrattan eller soft rope materiale, som alle er materialer, der kan holde til al slags vejr. 

Når du går på jagt efter nye havemøbler, så er det afgørende at vælge materialer, som kan modstå alle vejrmæssige påvirkninger, hvis du ved, at du ikke kan sætte havemøblerne indenfor henover vinteren. 

Her er aluminium blandt andet et super godt materiale, da det både er let, robust og korrosionsbestandigt, hvilket gør det helt ideelt til udendørs brug. Ligeledes er polyrattan et virkelig godt materiale til at stå udendørs. Dette er et syntetisk materiale, der er specielt designet til at modstå UV-stråler, regn og frost. 

Derudover så er fordelen ved hynder fra Cane-Line at de er udarbejdet i det populære Airtouch materiale med quickdry skum, som gør, at når der er kommet et regnskyld, så tørre disse hynder hurtigere. Dog anbefales det altid at tage hynder ind, specielt hen over vinteren, da du dermed forlænger holdbarheden herpå. 

 

Cane-Line Basket loungestolCane-Line Basket loungestol

Havemøbler i aluminium

Et utrolig godt og holdbart materiale finder du i aluminium. Det er både robust og vejrbestandigt og dermed ideelt til havemøbler du ønsker at have i mange år og som kan holde til at stå ude hele året. 

Du finder både aluminiumshavemøbler fra HAY og Cane-Line og i bolighuset finder du også vores store udvalg af havemøbler fra ILVA. 

Havemøbler i polyrattan

Ud over rene aluminiumshavemøbler, så er polyrattan havemøbler også meget populære. Dette blandt andet grundet deres robuste plastmateriale og moderne udseende. Materialet er derudover utrolig let at holde og kræver minimal vedligeholdelse. Tilmed er polyrattan UV- og vejrbestandigt, hvilket betyder at havemøbler i dette materiale både kan tåle regn, sol og skiftende temperaturer. 

Ved du at dine møbler i polyrattan kommer til at stå ude hele året rundt, så kan det være en god ide at imprægnere disse, da det gør at de holder sig pæne endnu længere. Anbefalingen lyder dog også på at ønsker du at forlænge levetiden på dine rattan møbler, så skal de sættes ind et tørt og ventileret sted hen over vinteren. 


Havemøbler fra HAY

Hvis du leder efter stilfulde og holdbare havemøbler, så er HAY et mærke, du skal have i tankerne. Med deres sortiment af aluminiumshavemøbler formår HAY at kombinere æstetik, funktionalitet og holdbarhed på en unik måde.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved HAY's aluminiumshavemøbler er materialets lette vægt og holdbarhed.

Sortimentet spænder fra elegante spisebordssæt til behagelige loungemøbler og solvogne. Uanset om du foretrækker minimalistisk elegance eller ønsker et mere farverigt udtryk, vil du kunne finde aluminiumshavemøbler fra HAY, der passer til din personlige stil og indretning. Deres fokus på æstetik og kvalitet gør HAY til et oplagt valg for designbevidste haveejere.

 


Vedligeholdelse af havemøbler

Uanset hvilke havemøbler du har, så er det altid en god ide at tænke vedligeholdelse med ind, for at forlænge levetiden på dine havemøbler. 

Vælger du havemøbler i aluminium, polyrattan eller plast, så vil det oftest være nok blot at tage en klud og en balje sæbevand og tørre dem af efter hver sæson eller hvis der har været et uvejr. 

Har du derimod havemøbler i træ, så kræver disse en del mere vedligehold og de rette produkter. Nedenfor finder du en række produkter til at vedligeholde dine sten- og træhavemøbler. Du finder et stort udvalg af plejeprodukter fra Guardian hos Max Jessen. 

Skulle du have spørgsmål ang. vedligeholdelse af dine havemøbler og valg af de rette produkter, så er du altid velkommen til at komme ind til os i vores bolighus i terndrup, ringe til os på Telefon +45 98 33 53 33 eller skrive på [email protected]