Actona I Joliet - Sengebord

Kun %1 tilbage
Fra 379,00 kr.

 

Actona I Joliet - Sengebord

Et stilfuldt og minimalistisk sengebord, der rummer opbevaring.

Mere info om produktet

Opdag det sofistikerede og minimalistiske design af Actona I Joliet - Sengebord. Dette stilfulde væghængte natbord er perfekt til ethvert moderne soveværelse eller entre, der komplementerer dit interiør med sin bemærkelsesværdige finish. 

Actona joliet natbord giver en smart og stilfuld løsning til rum med begrænset plads. Med den skjulte opbevaring kan du nemt gemme dine personlige ting og sager, mens du fremviser dine yndlingsbøger eller pyntegrene på den elegante sorte pulverlakerede hylde. 

  • Materialer: Tilgængelig i to forskellige materialer. Du kan vælge mellem en skuffe i NC lak bambus eller sort PU malet MDF, begge indrammet i robust, mat sort ru pulverlakeret stål.

  • Mål: Med dine dimensioner på 30x25x30 cm, giver sengebordet mulighed for optimal brug af plads, uden at gå på kompromis med stil og design.

  • Vægmontering: Det vægmonterende design tillader en effektiv anvendelse af dit rum, hvilket skaber en svævende illusion der tilføjer et moderne touch til din indretning.

  • Åbent rum: Fremvis dine favorit genstande på den åbne hylde, en funktion der også fungerer godt for nem adgang til essentielle ting, f.eks. i entréen.

Actona I Joliet - Sengebordet er en tilføjelse til ethvert rum. Dens minimalistiske design, kombineret med dens funktionelle og moderne æstetik gør den både tidsløs og trendy. Dette møbelstykke omdanner dit boligområde til en stil der komplementerer din moderne livsstil. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9117298-1
MærkeActona
Produkt TypeSengeborde
StelStål
Længde30 cm
Bredde25 cm
Højde30 cm